Gündem

Camdaki Kız yeni sezonuna bomba gibi başladı; ‘Hayri ile Nalan ayvayı bu kez resmen yedi!’ O notu gönderen kişi…

Yeni sezonu için bir süredir seyircisini heyecanlandıran Camdaki Kız dizisi, 15 Eylül 2022 Perşembe günü, yani dün itibariyle üçüncü sezonunun startını verdi. OGM Pictures imzası ile seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinin bir kez daha yönetmenliğini Nadim Güç; senaristliğini ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan ikilisi üstlendi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yeni sezonunun ilk bölümü ile reytingleri adeta altüst etti.

KADRODA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Üçüncü sezonu ile Kanal D seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Camdaki Kız dizisi, kadrosundaki belli başlı isimleri korudu. Camdaki Kız dizisinin bu sezonki başrollerini de; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Engin Şenkan, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Hande Ataizi gibi isimler paylaştı. Yeni sezonda sürpriz isimler ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam edeceğinin sinyallerini daha önce veren Camdaki Kız dizisi, henüz yeni karakterlerini hikayeye dahil etmedi.

SEDAT’A HAPİSHANE YOLU GÖRÜNDÜ

Camdaki Kız dizisinin sezon finali bölümüne damga vuran sahnelerden biri de Alp ile Sedat arasında çıkan kavga olmuştu. Camdaki Kız’ın yeni sezonunun ilk bölümünde, Sedat’ın hapishanede olduğu görüldü. Alp’i hastanelik edecek kadar döven Sedat’a hapishaneye girerken; Nalan’ın Sedat’ı hapiste ziyaret ettiği anlar ve Sedat ile Rafet Koroğlu’nun hapishane ziyaretinde yüzleşmesi güne damgayı vurdu.

NALAN İLE HAYRİ’Yİ GÖREN KİŞİ NOTUNU GÖNDÜRDÜ

Öte yandan Camdaki Kız dizisinin sezon finali bölümünde en çok konuşulan sahne Nalan ile Hayri’nin öpüştüğü anlar olmuştu. O anlarda çalılıklar arasında sesler duyan Camdaki Kız dizisi izleyicileri, yaz boyunca Nalan ile Hayri’nin öpüşmesine tanık olan kişinin ismini bulmaya çalışmıştı. Gizemini hala koruyan bu konu da Camdaki Kız’ın yeni sezonunun ilk bölümünde ele alandı. Nalan’ın odasında Hayri ile arasında olanları birinin bildiğini gösteren bir not buldu.