Gündem

Zuhal Topal’ın biricik gelin adayı Hanife Gürdal, bu kez Gelin Evi’nde! Eşi de katıldı; neler neler söyledi, Hanife Gürdal ağlamaları beğenemedi!

Katıldığı Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen evlilik programının ardından popüler hale gelen ve şimdilerde geçimini sosyal medya fenomenliğinden sağlayan eski gelin adaylarından Hanife Gürdal’ın yeni yarışma adresi Show TV ekranlarından yayınlanan ‘Gelin Evi’ isimli yarışma programı oldu. Yarışma programında gelinleri kendi evinde ağırlayan Hanife Gürdal, sonrasında diğer gelinlerin evine misafir oldu. Gelin Evi yarışmasına duygusal çıkışları ile damga vuran Hanife Gürdal, yarışmada ilginç olaylar yaşadı.

HANİFE GÜRDAL’IN EŞİ KEMAL AYVAZ SÜRPRİZ YAPTI

Gelin Evi isimli yarışma programında çarşamba günü kendi günü olan Hanife Gürdal, kendi evinde diğer gelinleri ağırlayarak, konuk severliğini gösterdi. Bu esnada bir sürpriz ile karşılaşan Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz’ın baskınına uğradı. Yarış gününde Hanife Gürdal’ı yalnız bırakmayan Kemal Ayvaz, eşinin masasına konuk oldu. Eşi ile ilk tanıştıkları günü anlatan Kemal Ayvaz, “İlk gördüğümde ‘bu muymuş’ dedim. İlk başta kendisinden pek hazzetmemiştim. Nefret düzeyinde haczetmemiştim. İlk tanıştığımızda bana emir verir gibi konuştu. Biraz gıcık oldum. Sonra iyi anlaşmaya başladık” diyerek, masadaki diğer gelin adaylarını şaşırttı.

HANİFE GÜRDAL’A BEBEK SORUSU AĞIR GELDİ

Kendi yarış gününün öncesinde ve sonrasında yarışmadaki diğer gelinlerin evine konuk olan Hanife Gürdal, dün gerçekleştirilen Gelin Evi programının 922. bölümünde duygusal anlar yaşadı. Gelin Evi programının sunucusu olan Aslı Hünel’in; “Hanife sen bebek düşünüyor musun?” sorusuyla sarsılan Hanife Gürdal, önce başıyla ‘Hayır’ manasında yanıt verdi. Ardından konunun devam etmesi üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Hanife Gürdal, program esnasında ağlamaya başladı. Hanife Gürdal’ı teselli eden Aslı Hünel’e destek ise, diğer gelinlerden geldi. Öte yandan Gelin Evi isimli programın bu haftaki kazananı bugün ekranlara gelecek olan programın yeni bölümü ile netleşecek.