Editörün SeçtikleriEğitimGündemKpssSınavlar

Bu Pazar günü yapılacaktı: Bakan Soylu’dan KPSS açıklaması geldi! Sınava girecekler dikkat

Geçtiğimiz aylarda yapılan KPSS lisans sınavı soruların sızdırılması gerekçesi ile iptal edilmişti. Daha sonra açıklanan takvime göre sınav Eylül ayı içerisinde yapılacaktı. Bu pazar günü yapılacak olan KPSS lisans sınavı için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklama geldi. Bakan Soylu yaptığı açıklamasında sınava girecek olanlara önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Bakan Soylu, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek olan adayların mağduriyet yaşamaması adına 6 bin 725 ekip aracı ile 1.949 motosikletli polis ekibinin hazır olduğunu belirtti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Bakan açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. KPSS’ye katılacak adayların mağduriyet yaşamaması adına nüfus ve emniyet birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını belirtti.

SAAT 07.00 – 15.00 ARASINDA

Paylaşım yapan Süleyman Soylu, şu açıklamayı yaptı:

“Adaylarımızın sınav yerlerine erken gitmeleri önemli. Olası bir aksilikte 6 bin 725 ekip aracı, 1949 motosikletli polis ekipleri yardım için hazır. Nüfus müdürlüklerimiz, 18 Eylül Pazar günü 07.00-15.00 saatleri arasında açık bulunacak. Sınava girecek tüm adaylara başarılar dileklerimizle”