Gündem

325 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Ankara ve İstanbul’da işyerleri satışa çıkarıldı! Üstelik hepsi Ziraat Bankası’ndan satışta!

İcradan satışa çıkarılan gayrimenkullerin yakından takip edildiği şu günlerde Ziraat Bankası’ndan yeni gayrimenkullerin satılacağı haberi geldi. Yeni işyeri satışa koyduğunu bildiren Ziraat Bankası, İstanbul’dan 2; Ankara’dan 1 olmak üzere üç yeni işyeri için ihale sürecini başlattı.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL ESENYURT’TAN YENİ BİR İŞYERİ İÇİN İHALE AÇTI

Yeni satışa çıkardığı işyerleri hakkında kamuoyuna detaylı bilgi veren Ziraat Bankası, işyerlerinden ikisinin İstanbul ilinde yer aldığını duyurdu. İstanbul ilinden satışa koyduğu ilk işyerinin Esenyurt ilçesinde yer aldığını bildiren Ziraat Bankası, işyerinin ilçesinin Talatpaşa Mahallesi’nde bulunduğunu belirtti. Dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olduğu öğrenilen bu işyerinin genişliğinin ise, 93 metrekare olduğu öğrenildi. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu işyeri için belirlediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 150 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL SANCAKTEPE’DEN YENİ BİR İŞYERİNİ SATACAĞINI DUYURDU

Satışa yeni çıkardığı ikinci İstanbul işyeri hakkında da bilgilendirme gerçekleştiren Ziraat Bankası, işyerinin İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinin Sarıgazi Mahallesi’nde yer aldığını bildirdi. Bu bölgede bulunan işyerinin depolu da olduğunu bildiren Ziraat Bankası, dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olan bu işyerinin genişliğini ise 130 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın kullanışlı olan bu işyeri için belirlediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 2 bin 500 TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA SİNCAN’DAN YENİ BİR İŞYERİ İÇİN SATIŞ İLANI YAYINLADI

Yeni satışa koyduğu işyerleri arasında sadece İstanbul’dan işyerleri bulundurmayan Ziraat Bankası, Ankara’dan da bir işyerini satışa çıkardı. Ankara’dan satışa çıkardığı işyeri hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmeyen Ziraat Bankası, Ankara’dan satışa çıkan işyerinin Sincan ilçesinin Atatürk mahallesinde yer aldığını bildirdi. Genişliğinin 45 metrekare olduğu bu işyerinin dükkan veya mağaza kullanımına uygun olduğu belirtilirken; ihale başlangıç bedelinin ise 325 bin TL olduğu öğrenildi.