Gündem

Ziraat Bankası açıkladı: 130 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Peugeot, Volvo, Volkswagen araçlar için satış süreci başladı!

Araç piyasasının her geçen gün artmasıyla birlikte gözde haline gelen icralık araç piyasasında etkin olan bankalardan biri olarak dikkat çeken Ziraat Bankası, üç yeni araç için ihaleye çıktı. Ziraat Bankası’nın yeni satışa çıkardığı araçlar arasında  Peugeot, Volvo ve Volkswagen marka araçlar yer aldı.

ZİRAAT BANKASI, PEUGEOT MARKA BİR ARAÇ İÇİN İHALEYE BAŞLADI

Satışa çıkardığı yeni araçları bu hafta itibariyle kamuoyuna tanıtan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı araçlar arasında Peugeot marka da bir araç olduğunu bildirdi. Aracın Bartın’dan satışa çıktığını belirten Ziraat Bankası, aracın plakasını “74 DA 681” olarak kamuoyu ile paylaştı. 2013 model olduğu öğrenilen aracın model detayı ise, Ziraat Bankası tarafından Peugeot Bipper olarak bildirildi. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu araç için istediği ihale başlangıç bedeli 130 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, YENİ BİR VOLKSWAGEN’İ SATIŞA KOYDU

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı bir diğer aracın Ankara ilinden satışa konduğu öğrenildi. Ankara’dan satışa çıkarılan aracın plakasını “06 DG 6280” olarak kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, aracın markasını Volkswagen olarak açıkladı. Ankara’dan 2011 model bir adet Volkswagen Transporter satışa koyan Ziraat Bankası, bu aracın ihale başlangıç bedelini de oldukça uygun tuttu. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu araç için istediği ihale başlangıç bedeli 285 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, VOLVO ARAÇ İÇİN İSTEDİĞİ BEDELİ AÇIKLADI

Satışa çıkardığı yeni araçlardan sonuncusunu da Ankara ilinden satışa çıkaran Ziraat Bankası, bu araç hakkında da kamuoyunu detaylıca bilgilendirdi. Aracın plakasını kamuoyu ila “06 FF 6067” olarak paylaşan Ziraat Bankası, aracın markasının Volvo olduğunu belirtti. Ankara’dan 2014 model bir Volvo satışa koyan Ziraat Bankası, aracın model detayını ise, S80 olarak kamuoyuna iletti. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu Volvo S80 için istediği ihale başlangıç bedeli 899 bin TL olarak açıklandı.