Gündem

TEB alışverişlere yüzde 15 indirim kampanyasını duyurdu! Son başvuru tarihi ne zaman?

TEB, müşterilerine cazip kampanya fırsatları sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok kampanya ve avantajlı fırsat ürününü müşterilerine sunan TEB, son dönemlerde bankalar arasında artan rekabette güçlü adımlar atıyor. Sunmuş olduğu kampanyalarda birçok avantaj sağlayan TEB, bu kez de CEPTETEB Süper ile yüzde 15’e varan indirimler sunuyor.

Son dönemlerde artan ekonomik zorluklar nedeniyle ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlar, tasarruf ve kazanç alternatiflerini araştırmaya devam ederken, TEB’in sunmuş olduğu indirim kampanyası da dikkatleri çekti. TEB, belli sektörlerde yapılacak olan alışverişlere CEPTETEB Süper ile yüzde 15’e varan indirimler sunuyor. TEB’in sunmuş olduğu kampanyadan kimler yararlanabilir, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

CEPTETEB’DE YÜZDE 15’E VARAN İNDİRİM

TEB tarafından sunulan kampanya dahilinde, CEPTETEB Süper ile günlük araç kiralamalarında yüzde 15, tüm uçak biletlerinde ve online ödemeli otel rezervasyonu harcamalarında net yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Söz konusu sektörlerdeki harcamalarını CEPTETEB Süper’den yapanlar indirimlerden yararlanabiliyor ve kampanya dahilinde; uçak biletlerinde %10, online ödemeli otel rezervasyonlarında %10 ve günlük araç kiralamalarında %15 indirim sunuluyor. İsteyenler, CEPTETEB Süper ile sunulan avantajlı alışveriş fırsatlarında CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması’nın Cüzdan sekmesinden ulaşabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

9 Eylül 2021 – 9 Ekim 2022 tarihleri arasında, CEPTETEB Mobil uygulamasında Cüzdan sekmesi üzerinde bulunan CEPTETEB Süper platformundan, TEB ve CEPTETEB markalı tüm banka kartları ve kredi kartları ile belirtilen sektörlerde yapılan harcamalar kampanyaya dahil ediliyor. Kampanya dahilinde indirim oranı 2.000 TL’ye kadar olan sepet tutarında yüzde 10, sepet tutarının 2.000 TL ve üzeri olması durumunda ise maksimum 200 TL olacak şekilde indirim sunuluyor. Kampanya, başka promosyon ya da indirim koduyla birleştirilemiyor.