Gündem

Hande Erçel’den gelen haber, yürekleri resmen parçalamıştı: “Aylin Mavi’nin zor günleri…” Açıklama bu kez Gamze Erçel’den geldi!

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in 2,5 yaşında olan yeğeni Aylin Mavi ile ilgili geçtiğimiz gün ortaya herkesi kahreden bir iddia atılmıştı. Aylin Mavi’nin kansere yakalandığını iddia eden ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programının sunucusu ve yorumcu Arto, minik kızın tedavi sürecinin de başladığını duyurmuştu. Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’den o iddialara yanıt geldi.

HABERİ ARTO VERMİŞTİ

Beyaz TV ekranlarından yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programının son bölümünde Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi’nin kansere yakalandığını duyuran Arto, “Üzücü bir haber… Hande Erçel’in yeğeni, Gamze Erçel’in kızı Mavi’den. Gerçekten yürek burkan bir haber. Kanser tedavisi maalesef görmeye başladı 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi Yıldırım. Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor. Dualarımız onunla. Nasıl güzel bir kız maşallah. Asıl korkutucu olan şey annede de çıkmış olması. Ünlü bir hastaneye gönderiliyor. Çok hassas bir haber diye paylaşmak istememiştim” ifadeleriyle konuyu bir iddia olarak ortaya atmıştı. O iddialar bugün doğrulandı.

HANDE ERÇEL’İN ABLASI GAMZE ERÇEL, AÇIKLAMA YAPTI

Konunun ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında yer almasının ardından yayılmasıyla birlikte açıklama gerçekleştirmek isteyen Gamze Erçel, az önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kızı Aylin Mavi’nin hastalığını doğrulayan Gamze Erçel, konuyla ilgili; “İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin Magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer Magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı… Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler” açıklamalarında bulundu.