Gündem

Özcan Deniz ve Samar Dadgar ilişkisinde akıl almaz gelime: “Çıkan haberler doğru…” Feyza Aktan konuştu; ortalık bir anda karıştı! Neler oluyor?

Bir süredir kendisinden 23 yaş küçük olan İranlı modacı Samar Dadgar ile birlikte olduğu bilinen ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde sevgilisine hazırladığı romantik doğum günü sürprizi ile dikkat çekmişti. Bu sürprizin üzerine magazin takipçilerinin yakın markaja aldığı Özcan Deniz ve Samar Dadgar çiftinin sanıldığı gibi boşanmadan sonra birlikte olmaya başlamadığı iddia edildi. Yani Özcan Deniz’in Feyza Aktan ile evliyken de Samar Dadgar ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Bu iddialara yanıt veren ilk kişi, Feyza Aktan oldu.

ÖZCAN DENİZ İLE FEYZA AKTAN BOŞANMASI OLAYLI OLMUŞTU

Bir süre aşk yaşadıktan sonra soluğu nikah masasında alan Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2018 yılında hayatlarını birleştirmiş ve bu evlilikten bir erkek çocuğu sahibi olmuştu. Mutlulukları oldukça kısa süren Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, 2019 yılında mahkemenin yolunu tutmuştu. Boşanmanın ardından şiddet gördüğüne ilişkin dava açan Feyza Aktan, Özcan Deniz ile ilk kez bu davayla karşı karşıya gelmişti. Eski eşine hamlesini yapan Özcan Deniz ise, oğlunun velayeti için savaşa girmişti. Oldukça olaylı bir boşanma geçiren çiftten ilk yeni aşka yelken açan isim Özcan Deniz olmuştu. Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz’in ilişkiye evliyken başladığı iddia edildi.

FEYZA AKTAN İDDİALARI DOĞRULADI; ÖZCAN DENİZ SESSİZLİĞİNİ KORUDU

İddialarının sosyal medya platformlarında da sıkça konuşulmasının ardından bir açıklama gerçekleştiren Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan, açıklamayı sosyal medya hesabından gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği açıklamalarla Özcan Deniz ile Samar Dadgar’ın evliyken görüştüklerini ima eden Feyza Aktan, “Çıkan haberler doğru, uzun zamandır bildiğim fakat dile getirmeyi tercih etmediğim bir konuydu. Bana kalsa yine böyle devam ederdi. Benim aksime, ilişkiyi bozan kişi sıfatına koyulma çabası bardağı taşıran son noktadır! Bir bu kalmıştı ne münasebet! Ne hakla! ‘Bir genç kadının hayatı’ konusundaki hassasiyeti benim hayatımda da gösterilmesini dilerdim, dilerim… Her gün çıkan yeni bir ismin ithamlarıyla baş etmem mümkün değil… Müsaade ederseniz benim de bir hayatım var ve onu yaşamak istiyorum” dedi. Öte yandan Özcan Deniz, hakkında çıkan iddialar karşısında sessizliğini korudu.