Gündem

Oyuncu Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan’a konuştu; itiraflar arka arkaya geldi! “Kim bilir nerede ne olurdum…”

Bir süre önce yeni bir programa başlayan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, NTV ekranlarından ‘Empati’ isimli programı hazırlayıp, sunmaya başladı. Her hafta birbirinden ünlü isimleri programına konuk eden Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuk koltuğuna bu hafta Geniş Aile ve Ihlamurlar Altında gibi diziler ile popülarite kazanan ünlü oyuncu Fırat Tanış oturdu. Son olarak Aziz dizisinde Delege Pierre karakterine hayat veren Fırat Tanış, programda daha önce alkol tedavisi gördüğünü açıkladı.

FIRAT TANIŞ, “ŞU AN BURADA OLAMAZDIM”

Ahmet Mümtaz Taylan’ın programında gördüğü alkol tedavisine ilişkin konuşan Fırat Tanış, alkol tedavisi görmesiydi aynı kişi olamayacağından bahsetti. Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Fırat Tanış; “Olamazdım. Ben bu konuda çalışan, kendisiyle ilgili çalışma yapmak isteyen tanımadığım insanlara örnek olmamın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendi potansiyelinizin farkına varmanız için bağımlı değil bağımsız olmanız gerek. Kim bilir nerede ne olurdum bilmiyorum ama, bu olmazdı yani. Seninle şu an burada bile duruyor olamazdım belki” şeklinde konuştu.

FIRAT TANIŞ, “AİLE OLMAK İÇİN BİYOLOJİK BAĞ ŞART DEĞİL

Ardından Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘aile’ kavramı üzerine sorduğu sorulara yanıt veren ünlü oyuncu Fırat Tanış, kendisine yöneltilen, “Evlat sahibi olabilmek için evlenmek ve biyolojik bağ şart mı?” sorusuna; “Şart değil. İnsanlara aile demek için de kendi bağından olmayan topluluklara insan ailem diyebilir” ifadeleriyle yanıt verdi.

FIRAT TANIŞ, “ANNEM BABAM TERZİ”

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sevilen programında kendi ailesine ilişkin de açıklamalarda bulunan Fırat Tanış; “Benim annem ve babam terzidir. Babamla İstanbul’daki o eski plajlara gittiğimizi hatırlarım. Kartal, Küçükyalı, Çamlık, Süreyya Plajı… Demiryolu Kampı’na giderdik. Babam kaval yapardı, söylerdi, bana da kaval yapardı” cümlelerini kurdu.