Ekonomi

Faturalarını QNB Finansbank’tan ödeyene bankadan 120 TL hediye!

Bankalar, özellikle de Temmuz dönemi itibariyle müşterilerini rakiplerine kaptırmamak ve potansiyel müşterilerine ulaşmak adına birçok kampanyasını peş peşe duyurmaya başladı. Kampanyaların Temmuz ayında artış göstermesinin arkasında, memur ve emekli maaşlarına yapılan zamlar yer alırken, birçok bankadan birçok alanda çeşitli başlıklarla yeni kampanya fırsatları geldi.

Bu bankalar arasında yer alan ve daha önce de sunduğu birçok kampanyayla dikkatleri çeken QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatına sunduğu hediyelerle kazandırmaya başladı. QNB Finansbank, her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 40 TL ve toplamda 120 TL ParaPuan hediyesi kazanma fırsatı sunuyor. QNB Finansbank’ın sunduğu kampanya ile kazanmak isteyenler ne yapmalı? İşte detaylar…

QNB FİNANSBANK’TAN 120 TL HEDİYE!

QNB Finansbank müşterileri, vadesiz hesapları üzerinden ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 40 TL ve toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanabiliyor. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanya dahilinde, kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlar kampanyaya dahil edilmiyor. QNB Finansbank müşterileri, verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 40 TL ve toplamda en fazla 120 TL ParaPuan kazanabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyaya kredi kartı üzerinden katılan müşterilerin verdikleri talimat sonrasında, ilgili kredi kartından ödülün kazanılması için talimat verilen faturaların 28 Şubat 2023 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekiyor. Verilen talimatların 31 Mart 2023 tarihine kadar da açık olması gerekiyor. Bu tarihe kadar verilen talimatlar iptal edilirse, ödül olarak kazanılan ParaPuan’lar da geri alınıyor. Ayrıca hesaptan verilen talimatlardaki faturaların da 31 Ekim 2022 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor ve ödüller 1-8 Kasım 2022 tarihleri arasında ilgili kartlara yükleniyor.