EkonomiGenel

Kredi kartı kullananlar dikkat: 30 Eylül’de son buluyor! Süresi geçmeden hemen yapın

Kredi kartı kullanan herkese duyuru yapıldı! Banka ödeme yapacak. Ödeme tutarı 250 TL’yi bulacak. Ödeme duyurusu Bonus tarafından yapıldı.

Bonus üye işyerlerinden 30 Eylül gününe kadar 250 TL ve üzeri her ikinci market, giyim ve kırtasiye harcamanıza 40 TL olmak üzere toplam 200 TL bonus ödemesi yapılacak. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 10 TL, toplamda 250 TL bonus verilecek.

Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business,Easy, Deniz Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Alternatifbank Bonus, Alternatifbank Bonus Business, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus Business kartlar dahildir.

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce, BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ın tıklanması ya da “OKUL” yazıp 3340’a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL’ye katılabilir. İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ın tıklanması ya da “EVET OKUL” yazarak bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS gönderilmesi gerekmektedir.