EkonomiGenel

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat: Kart sahiplerine flaş duyuru yapıldı! Bu ayın sonunda…

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol web site ve mobil uygulamalarından World Card ile tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye edilecek.

Kampanya Amazon.com.tr, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11.com ve Trendyol, web site ve mobil uygulamalarından yapılacak alışverişler için geçerlidir. Trendyol ve Dolap.com’da cüzdan ile yapılan harcamalar dahil değildir.

Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil değildir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir, Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

KAMPANYA DETAYLARI

Fiziki mağazalardan ve fiziki POS’lardan yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan geçerli internet sitelerinden ve mobil uygulamalardan gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahildir.

Nakit çekim, iade, mail order ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

Aynı gün aynı işyerinden tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri harcama ödüllendirilecektir.

Kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri harcamalara 40 TL, toplamda 200 TL Worlpuan verilecektir.

Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.

Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartları ya da TLcard’lara en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da TLcard olması durumunda 5 Ekim 2022’de yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 5 Kasım 2022’dır. Kullanılmayan puanlar 6 Kasım 2022 itibari ile geri alınacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 5 Ekim 2022’de yüklenecektir.