Editörün SeçtikleriGenel

Acı haberler sabah geldi: Samsun ve Kayseri’de feci trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı bilgisi geldi

Kahreden haberler sabah saatlerinde peş peşe geldi. Gelen bir son dakika haberine göre Samsun ve Kayseri’de feci trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğu bilgisi geldi. Kazaya ilişkin detaylar haberimizde

Kayseri’de meydana gelen kazada bilgiye göre Kocasinan Bulvarı’nda seyit halinde giden bir araç birden kontrolünü kaybetmesi sebebiyle ilk olarak orta refüjdeki korkuluklara ve daha sonra da aydınlatma direğine çarptı. Feci kazada araç içerisinde sürücü ve yolcu hayatını kaybetti.

Kazada adı öğrenilemeyen 2 kişi ise en yakın devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAMSUN’DA DA KAZA OLDU

Samsun’daki kazada 2 kişi öldü,4 kişi yaralandı

Samsun’un Ladik İlçesinde gerçekleşen kazada ise Sanayi mahallesinden Samsun istikametine giden Ö.F.D. idaresindeki bir otomobil, B.K. idaresindeki bir minibüs ile çarpıştı. Gerçekleşen kazada otomobil içerinde bulunan Mevlüd ve Eyüp Kuruca adlı iki kardeş hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü ile minibüste bulunan yolculardan M.Y, H.B. ve G.D. yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi intikal ederken araçların içerisinde sıkışan yaralıların çıkarılması için itfaiye ekipleri ile sağlık görevlileri birlikte çalıştı. Çıkarılan yaralılar tedavilerin yapılması için Ladik Devlet Hastanesine kaldırıldı.Öte yandan hayati tehlikesi bulunan H.B. ve G.D. Samsun’daki hastanelere sevk edildi.