Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Milyonlarca emekliye sevindiren haber! Emekliler kuyruk oluşturacak: Anında 50 bin TL veriliyor

Emekliye başvuru yaparak 50 bin TL ödeme verileceği belirtilerek başvuru yapan emeklilerin maaşlarını ilgili bankadan alıyor olması gerektiği ifade edildi. Nakit isteyenlere duyuru yapıldı ve emekli maaşı alan kişiler hemen anında ödeme aldığı belirtilirken 50 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, uygun faizlerle ödenecek olan bu kredilerde şartlara uygun olarak başvuru yapması durumunda düşük faizli krediden yararlanabileceği bildirildi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yani kamu bankaları tarafından başlatılan bu kampanyalara başvuru yapılabilir.

50 BİN TL ALINABİLECEK

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler 50 bin TL kredi imkanı sağlanacak. Nakit kredi kampanyasına katılarak 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli Kredi imkanından faydalandıracak. 36 ay vadeli kredi başvurusu yapmak isteyenler, aynı gün içinde kredi notuna göre faizi düşük kredi verilmektedir.

İNTERNET BANKACILIĞINDAN DA YAPILABİLİR

Emekli maaş hesabınız üzerinden nakit kredi kullanacak olan kişilere hemen ödeme verileceği belirtilerek emekli maaşı hesabınız üzerinden internet şifresi alınabileceği belirtildi ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusunun yapılabileceği aktarıldı.

3 AY ERTELEME İMKANI VAR

Nakit kredi alacak kişilere hemen ödeme verilecek ve bu ödemeler ile birlikte kredilerin hesaplara yatırılacağı belirtilerek emekli hesapları üzerinden kredi kullanılabileceği ifade edildi. Ayrıca kredilerin 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kullanılabileceği paylaşıldı.