EkonomiGenel

Bu ay süresi bitmeden başvurunuzu hemen yapın: ATM kartlarınıza yüklenecek! Başvuranlar kazanacak

Market kampanyaları art arda açıklanmaya devam ediyor. Eylül ayında bir müjde daha Akbank müşterileri için geldi! Akbank müşterilerine flaş market fırsatı açıklandı. 30 Eylül’e kadar başvuranlar yararlanabilecek. Kartlara hediye para ödenecek. Fırsattan yalnızca başvuru yapanlar kazanacak!

Akbank’ta Axess’e özel 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında www.bizimtoptan.com.tr’den tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para veya 2.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 150 TL chip-para hediye edilecek. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek ve tüm Axess üye işyerlerinde kullanabileceksiniz!

Bizim Toptan Kampanya Detayları

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “BİZİMTOPTAN” yazıp 4566 ’ya SMS göndererek kaydolmak gerekiyor. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz.

Juzdan Üzerinden Katılım İmkânı

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

Kampanya sadece sanal mağazada geçerlidir, fiziki mağazalar kampanyaya dahil değildir.