Ekonomi

Yapı Kredi’den herkese kazandıran kampanya! Emekliye 7.500 TL, yakınını getirene 2.500 TL ödeme yapılacak!

Temmuz ayı itibariyle bankalar arasında başlayan promosyon yarışlarında güçlü adımlar atan Yapı Kredi, promosyon limitlerini artırarak dikkatleri çekmeyi başardı. Memur ve emekli maaş zammının ardından özel bankalar arasında emekli promosyon limitleri konusunda büyük bir yarış başladı ve bankalar peş peşe limitleri artırdı. Bu noktada Yapı Kredi, en yüksek promosyon ödemelerini yapan bankalardan biri olmayı başardı ve promosyon ödemelerine ek kampanya ödemeleriyle de dikkat çekti.

Promosyon ödemeleri için başvuru tarihlerini de erteleyen Yapı Kredi, bir aylık net maaş tutarına göre emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor ve bunun yanı sıra emekli referans kampanyası dahilinde, yakınlarını Yapı Kredi’ye getiren müşterilerine de kişi başı 250 TL ek nakit hediye ediyor. İşte detaylar…

YAPI KREDİ’DE PROMOSYONLAR 10 BİN TL’Yİ BULUYOR

Yapı Kredi, emekli yakınlarına referans olanlara nakit hediye ediyor. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlara, bir aylık net maaş tutarlarına göre, maaşın 2.500 TL ve üzeri olması durumunda 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Yapı Kredi bu ödemelere ek olarak emekli tanıdığını getiren Yapı Kredi müşterilerine, her bir yakını için 250 TL ve toplamda 10 kişi için 2.500 TL nakit hediye veriyor. Böylece Yapı Kredi’de emekli promosyon ödemeleri de 10 bin TL’ye kadar yükseliyor.

KAMPANYADA NASIL KAZANILIR?

Emekli yakınını Yapı Kredi’ye getirerek bankanın sunmuş olduğu nakit hediye fırsatından yararlanmak isteyenlerin ilk olarak Yapı Kredi müşterisi olması gerekiyor. Yapı Kredi müşterisi olmak isteyenler, akıllı telefonlarında Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek uygulama üzerinden kolayca müşteri olabiliyor. Böylece 4 Nisan – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olan Emekli Referans kampanyası dahilinde, Yapı Kredi’ye emekli tanıdığını getirenlere kişi başı 250 TL ve toplamda 10 kişi için 2.500 TL nakit hediyesi veriliyor.