Gündem

Ekin Mert Daymaz, öpüşürken görüntülendiğini fark edince her şeyi birden itiraf etti: “Allah’tan yanımdaki öptüğüm kişi…”

Ekranların yakışıklı isimlerinden biri olan Ekin Mert Daymaz, rol aldığı; ‘Çilek Kokusu’, ‘Hayat Sevince Güzel’, ‘Payitaht Abdülhamid’, ‘Korkuyorum Baba’, ‘Hayaller ve Hayatlar’ dizileri ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde özel hayatı ile sıkça gündeme gelen Ekin Mert Daymaz, esmer bir güzel ile öpüşürken objektiflere takıldı.

EKİN MERT DAYMAZ, ARADIĞI ESMERİ BULDU

Son olarak TRT1 ekranlarında yer alan ‘Seni Kalbime Sakladım’ isimli dizi ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, geçtiğimiz ay Cihangir’de görüntülenmiş ve aşk hayatı ile ilgili sorulan sorulara; “Hayatımda kimse yok, seçici de değilim, benim için sarışın olsun esmer olsun önemli değil. Karakter, kişilik önemli. Ben esmer beğeniyorum ama genelde sarışınlar denk geliyor, biraz evvelde çektiğiniz de sadece arkadaşım” diyerek, yalnız olduğunu belirtmişti. Yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen Ekin Mert Daymaz, esmer bir güzel ile öpüşürken görüntülendi.

ADRİELLY TİBURCİO İÇİN ARKADAŞIMIZ DEMİŞTİ

Aşk hayatı oldukça renkli olan yakışıklı ekran isimlerinden biri olarak öne çıkan Ekin Mert Daymaz, geçtiğimiz yıllarda; Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi ünlü isimler ile yaşadığı aşkla ile bir hayli dikkat çekmişti. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir güzel ile görüntülenen Ekin Mert Daymaz, görüntülendiğini fark edince; “Arkadaşlar hanımefendi benim misafirim. Brezilya’dan geldi, İstanbul’u gezdireceğim” ifadelerini kullanmış ve aralarında aşk olmadığının altını çizmişti. Ardından Ekin Mert Daymaz’ın Asmalı Mescit’te görüntülendiği kişinin Brezilyalı model Adrielly Tiburcio olduğu ortaya çıkmıştı.

EKİN MERT DAYMAZ, AŞK İDDİALARINI KABUL ETMEK ZORUNDA KALDI

Adrielly Tiburcio ile bir daha görüntülenmeyen 32 yaşındaki ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, geçtiğimiz gün esmer bir güzelle objektiflere poz verdi. 17. kez düzenlenen Contemporary İstanbul’un partisine katılan Ekin Mert Daymaz’ın yanındaki esmer güzelin İpek Yazıcıoğlu olduğu öğrenildi. Kameralara oldukça samimi yansıyan İpek Yazıcıoğlu ve Ekin Mert Daymaz çifti, öpüşürken görüntülendi. Görüntülendiğini fark eden Ekin Mert Daymaz, kendisini görüntüleyen muhabirlere, “Böyle de olur mu? Siz biraz evvel bizden poz istemediniz mi? Bu ne şimdi? Şimdi bu yaptığınız iş mi? Neden haber vermeden çekiyorsunuz? Allah’tan yanımdaki öptüğüm kişi, benim kız arkadaşım” diyerek tepki verdi ve yanındaki kişi ile aşk yaşadığını kabul etti.