Gündem

Banka promosyonlarında imzalar atıldı, yeni tutar belli oldu: 28 bin 100 TL’lik anlaşma sağlandı!

Temmuz ayı itibariyle özel bankaların emekli maaş müşterilerine verdiği promosyon ödemelerinde limitler artış göstermeye başladı. Emekli maaş müşterilerini rakiplerine kaptırmak istemeyen bankalar, promosyon tutarlarını yükselterek büyük bir rekabetin içine girdi ve böylece promosyonlarda neredeyse her geçen gün limitler arttı. Emeklilere verilen promosyon ödemelerinin yanı sıra kamu çalışanlarına verilen promosyon ödemelerinde de son dönemlerde bir rekabet başladı.

Bu kapsamda rekor anlaşmayı Anadolu Üniversitesi ile TEB sağladı. TEB’in Anadolu Üniversitesi çalışanlarına verdiği 41 bin 500 liralık maaş promosyonunun ardından bir promosyon haberi daha geldi. Elde edilen bilgilere göre Seyhan Belediyesi çalışanları için de 28 bin 100 TL’lik maaş promosyonu anlaşması sağlandı. İşte detaylar…

SEYHAN BELEDİYESİ ANLAŞMAYI SAĞLADI

Temmuz’da emekli maaşlarına gelen zammın ardından emekli maaş promosyonları yükselmeye başladı ve limitler 10 bin TL sınırına dayandı. Bununla birlikte bankaların, kurum personelleri için ödediği maaş promosyonlarında da yukarı yönlü hareketlilik başladı. Kurumlar, çalışanlarının aldığı promosyonları artırmak için görüşmeleri sürdürürken, bir yeni promosyon anlaşması haberi de Seyhan Belediyesi’nden geldi. Seyhan Belediyesi’nde çalışan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler için banka promosyon ödemeleri güncellendi ve kişi başı net 28 bin 100 TL oldu.

REKOR 41 BİN 500 TL’LİK ANLAŞMADA

Kurum çalışanlarına verilen maaş promosyonu ödemelerinde en yüksek anlaşmayı Anadolu Üniversitesi ile TEB sağlamıştı. Bu anlaşmaya göre TEB, Anadolu Üniversitesi çalışanlarına 3 yıllık, kişi başı 41 bin 500 TL için imzayı atmıştı. Bir diğer yandan yakın dönemde bir anlaşma da Ankara Polatlı Belediyesi’nden geldi ve Polatlı Belediyesi de maaş promosyonlarında 17 bin 100 TL’ye imza attı. Kurum çalışanlarına ödenene promosyonlarla ilgili olarak gözler şimdi de EGM ile Vakıfbank arasındaki görüşmelere çevrildi.