Gündem

Büyükşehirlerde 135 bin TL’den başlayan fiyatlar ile arsa, işyeri ve konut almak için Vakıfbank’ın bu ilanlarına mutlaka göz atın!

Büyükşehirlerden satışa çıkardığı yeni gayrimenkuller hakkında bugün kamuoyuna detaylıca bilgilendiren Vakıfbank, Ankara’dan bir konut; Kayseri’den bir işyeri; Mersin’den ise bir fabrika ve arsası için ihale sürecini başlattığını duyurdu.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN 135 BİN TL’YE KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Yeni satışa koyduğu konutun fiyatını oldukça uygun tutması ile dikkat çeken Vakıfbank, Ankara ilinden satışa koyduğu konut hakkında detaylı bilgi verdi. Konutu Ankara ilinin Beypazarı ilçesinden satışa çıkaran Vakıfbank, konutun bu bölgede bulunan Ayvaşık mahallesinde yer aldığını duyurdu. Konutun genişliğinin 100 metrekare olduğu bilgisini de kamuoyuna veren Vakıfbank, konutun oda sayısını ise, 2+1 olarak ilan etti. Bir apartmanda yer aldığı öğrenilen bu konut için Vakıfbank’ın istediği ihale başlangıç bedeli ise 135 bin TL oldu.

VAKIFBANK, KAYSERİ’DEN 1 MİLYON 524 BİN TL’YE İŞYERİ SATIŞA KOYDU

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında sadece konut bulundurmayan Vakıfbank, aynı zamanda bir işyeri için de ihale sürecini başlattı. Kayseri’den satışa koyduğu bu işyeri hakkında detaylı bilgi veren Vakıfbank, işyerinin Melikgazi ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer aldığını duyurdu. Bu işyerinin depolu olduğunu da ilan detayına ekleyen Vakıfbank, işyerinin genişliğini ise, 380 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Vakıfbank’ın dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirttiği bu işyerinin ihale başlangıç bedeli 1 milyon 524 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK, MERSİN’DEN 79 MİLYON TL’YE FABRİKA VE ARSASINI SATACAĞINI DUYURDU

Mersin ilinden yeni bir gayrimenkul satışı gerçekleştirecek olan Vakıfbank, satışa çıkardığı fırsat niteliğindeki gayrimenkulün fabrika ve arsa olduğunu bildirdi. Mersin ilinin Tarsus ilçesinin Yunusoğlu Mahallesi’nde yer alan imarlı arsa ile üzerindeki fabrikayı satışa koyan Vakıfbank, bu gayrimenkulün toplam kullanım alanını 108254 metrekare olarak açıkladı. Sanayide bulunduğu öğrenilen bu fabrika ve arsasının ihale başlangıç bedeli ise 79 milyon TL olarak açıklandı.