Editörün SeçtikleriGündem

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanmasında sular bir türlü durulmuyor: Kerimcan Durmaz, Asena Atalay bitti; şimdi de Reza Zarrab!

Olaylı bir şekilde devam eden ünlü pop şarkıcısı Hadise ile ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’in boşanma süreci, tarafların adının karıştığı aşk iddialarıyla daha da çetrefilli bir hal almaya başladı. Özellikle ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında sıkça ele alınan bu boşanmaya adı karışmayan neredeyse kalmadı. Programın ünlü çift ile ilgili bugünkü iddiasına karşı açıklama ise, Hadise veya Mehmet Dinçerler’den değil; İbrahim Tatlıses’ten geldi.

MEHMET DİNÇERLER’İN ADI KERİMCAN DURMAZ VE ASENA ATALAY İLE ANILMIŞTI

Boşanma arifesinde olan ve yaptıkları her hareket ile gündemlerden bir an olsun düşmeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler’in adı boşanacakları günden bu yana pek çok iddiaya karıştı. Özellikle Seren Serengil ile Arto’nun geçtiğimiz günlerde yorumculuğunu üstlendiği ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında ‘Mehmet Dinçerler’in farklı fantezileri’ olduğunu duyduğunu açıklaması üzerine ünlü iş insanını adı sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durma ile bile anılmıştı. Sosyal medyayı çalkalayan bu iddialara bugün ise, Asena Atalay eklendi. Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay ile mesajlaştığı öne sürülen Mehmet Dinçerler’in çiftin boşanmasına konu olduğu bir magazin sayfasının iddiası sonrası konuşulmaya başlandı. Tüm iddialar karşısında sessizliğini koruyan Mehmet Dinçerler’den sonra bu kez iddiaların hedefinde olan isim Hadise oldu.

ARTO, HADİSE İLE REZA ZARRAB ARASINDA BİR İLİŞKİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Evlenmeden önce aynı programda jüri üyeliğini üstlendiği Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü pop şarkıcısı Hadise, bugün ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programının yorumcusu Arto’nun gündemindeydi. Bu iddiaları asla kabul etmemiş olan Hadise’nin ‘Hala Reza Zarrab ile görüştüğünü düşündüğünü’ belirten Arto, aynı zamanda Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini de bu iddiaların konuşulmaması için yaptığını öne sürdü. Ancak, Arto’nun bu iddialara müdahale gecikmedi.

İDDİALARA YALANLAMA HADİSE’DEN ÖNCE İBRAHİM TATLISES’TEN GELDİ

Arto’nun iddiaları üzerine ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programının diğer yorumcusu olan Seren Serengil’i aradığı öğrenilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Hadise ile Reze Zarrab’ın görüştüğü yönündeki iddiaları yalanladı. Bu iddiaların doğru olmadığını belirten ünlü türkücü, Reza Zarrab’ın şu an Türkiye’de kimseyle görüşmediğinin altını çizdi.