Emlak

Konut satışlarında kaçırılmayacak fırsatlar Ziraat Bankası tarafından bugün satışa kondu; 258 metrekarelik konutlar bile satış listesinde!

İcralık konut satışlarında pek çok seçenek sunmasıyla vatandaşın yakından takip ettiği bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu hafta yeni konut satışları ile vatandaşların karşısına çıktı. İstanbul’dan iki yeni konut satacak olan Ziraat Bankası, Gaziantep’ten de bir yeni konut satacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAKİ İLK DAİRESİNİ EYÜPSULTAN’DAN SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkardığı yeni konutlar hakkında ihale başlayacağı zaman detaylı bir ilan yayınlayan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı iki yeni İstanbul dairesinin ilkini Eyüpsultan ilçesinin Alibeyköy mevkiinin Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nden satışa koyduğunu açıkladı. Dairenin bu bölgede yer alan bir apartmanda bulunduğunu belirten Ziraat Bankası, dairenin genişliğini 92 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın yeni satışa koyduğu İstanbul dairesi için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 760 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, GAZİANTEP’TEN DE BİR DAİRE SATIŞA KOYDU

Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle ihaleye çıkardığı konutlar arasında sadece İstanbul’dan konutları bulundurmadı. Aynı zamanda Gaziantep şehrinden de bir konut satışa çıkaran Ziraat Bankası, şehrin merkezi ilçelerinden biri olan Şehitkamil ilçesinin Gazi Mahallesi’nde bulunan bir konut için ihale sürecinin başladığını duyurdu. Konutun bir apartman dairesi olduğunu belirten Ziraat Bankası, konutun genişliğini ise 258 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı konutun ihale başlangıç bedeli 2 milyon 315 bin TL olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAKİ İKİNCİ DAİRESİNİ KAĞITHANE’DEN SATACAĞINI DUYURDU

Ziraat Bankası’nın bu hafta itibariyle ihaleye açtığı ikinci konutu da İstanbul şehrinde yer aldı. Bu kez İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinin Sultan Selim mevkiinden bir daire satışa koyan Ziraat Bankası, satışa koyduğu dairenin çatı aralı bir apartman dairesi olduğunu belirtti. Satışa çıkardığı konutun genişliğini 124 metrekare olarak ilan eden Ziraat Bankası, konutun ihale başlangıç bedelini ise 2 milyon 400 bin TL olarak duyurdu.