Gündem

Üç farklı Ford marka araç 129 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Ziraat Bankası tarafından satışa kondu! Hepsi çok temiz, aman kaçmasın!

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin yanı sıra araç satışı da gerçekleştiren Ziraat Bankası, araç satışları arasına bu ay itibariyle üç yeni Ford Transit Connect araç ekledi. Araçların ikisini İstanbul’dan satışa koyan Ziraat Bankası, birini ise İzmir’den satışa çıkardı.

ZİRAAT BANKASI, İLK FORD ARAÇ İÇİN 129 BİN TL İSTEDİ

Bu ay itibariyle ihaleye açtığı araçlardan üçünü aynı marka ve modelden satışa koyan Ziraat Bankası, bu marka ve modele ait ilk aracı İstanbul ilinden satışa çıkardı. 2013 model ilk Ford Transit Connect için ihalenin başladığını duyuran Ziraat Bankası, aracın plakasını “06 FB 9577” olarak kamuoyuna iletti. Araca daire bilgi veren Ziraat Bankası, aracın kilometresini 242 bin olarak açıkladı. İhaleye katılım için gereken teminat bedeli 7 bin 740 TL olan bu aracın ihale başlangıç bedeli ise 129 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, İKİNCİ FORD ARAÇ İÇİN 133 BİN TL TALEP ETTİ

Ziraat Bankası, satışa koyduğu ikinci 2013 model Ford Transit Connect için de detaylı bilgi verdi. Aracın İstanbul’dan satışa konduğunu açıklayan Ziraat Bankası, aracın plakasını kamuoyuna “06 FC 0584” olarak bildirdi. Aracın kilometresini kamuoyu ile 258 bin olarak paylaşan Ziraat Bankası, bu araç için belirlediği ihale başlangıç bedelini ise 133 bin TL olarak ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası, bu aracın ihalesine katılım için 7 bin 980 TL teminat gerektiğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NIN ÜÇÜNCÜ FORD ARAÇ İÇİN TALEP ETTİĞİ MİKTAR 135 BİN TL OLDU

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı sonuncu 2013 model Ford Transit Connect, İzmir ilinden satışa kondu. Bu aracın plakasını “06 FC 0587” olarak duyuran Ziraat Bankası, aracın kilometresini ise 362 bin olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 135 bin TL olan bu Ford Transit Connect aracın ihalesine katılım için Ziraat Bankası’nın belirlediği teminat miktarı ise 8 bin 100 TL olarak açıklandı.