Emlak

Ankara, İstanbul ve Antalya’dan 400 bin TL’ye işyeri satın alabilmek için acele etmek gerekecek! Akbank uyardı; son 4 gün…

Satışı sona ermek üzere olan gayrimenkulleri hakkında kamuoyunu sık sık bilgilendiren Akbank, bu hafta itibariyle ihalesi sona erecek olan üç işyerinin İstanbul, Ankara ve Antalya şehirlerinde bulunduğunu açıkladı. Öte yandan Akbank, her işyeri için kamuoyunu detaylı olarak bilgilendirdi.

AKBANK, İSTANBUL’DAKİ İŞYERİ İÇİN SON GÜNLER UYARISI VERDİ

İhalesi bu aralar sona erecek olan gayrimenkulleri arasında İstanbul ilinden bir işyeri bulunduran Akbank, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinden satışa çıkardığı işyeri için ihalenin 26 Eylül 2022 tarihinde sona ereceğini duyurdu. Satışa çıkardığı işyerinin tipini dükkan veya mağaza olarak kamuoyuna bildiren Akbank, işyerinin genişliğini ise 74 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli sadece 400 bin TL olan bu işyeri için Akbank’ın belirlediği ihale katılım bedeli ise 40 bin TL oldu.

AKBANK, ANKARA’DAKİ İŞYERİNİN İHALESİNİN BİTECEĞİNİ DUYURDU

İhalesinde son güne girdiği gayrimenkulleri arasında Ankara ilinden de bir işyeri bulunduran Akbank, Ankara ilinin Çankaya ilçesinin satışa çıkardığı işyeri için ihale sonu uyarısı verdi. Bu işyerinin dükkan veya mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildiren Akbank, işyerinin genişliğini 80 metrekare olarak açıkladı. İhalesi 23 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olan bu işyeri için ihale başlangıç bedeli 1 milyon 400 bin TL olurken; ihale katılım bedeli ise 140 bin TL oldu.

AKBANK, ANTALYA’DAKİ İŞYERİ İÇİN DE SON GÜNLER DEDİ

İhalesini tamamlamak üzere olduğu son işyerini Antalya’dan satışa çıkardığını kamuoyu ile paylaşan Akbank, satışa çıkardığı işyerinin Antalya ilinin Döşemealtı mevkiinde yer aldığını açıkladı. Burada bulunan bir işyerini satışa koyan Akbank, işyerinin genişliğini 2641 metrekare olarak açıkladı. İhalesi 26 Eylül 2022 tarihinde bitecek olan bu işyeri için ihale başlangıç bedeli 21 milyon TL olarak açıklayan Akbank, ihaleye katılım için gerekli olan teminat bedelini ise 2 milyon 100 bin TL olarak duyurdu.