EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

Bakan Bilgin bir müjdeyi daha duyurdu! Yeni çalışmalar var diyerek müjdeleri sıraladı! EYT için yeni gelişme duyuruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den milyonlarca çalışanı ve emekliyi ilgilendiren önemli açıklamalar geldi ve Bakan Bilgin Türkiye’nin ne sorunu varsa hepsini çözeceklerini belirtti ve Aralık ayına işaret etti.

YENİ ÇALIŞMALAR VAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Aydın’da 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programında konuştu. Bakan Bilgin açıklamalarında yeni çalışmalar olduğunu belirtti ve kamuoyunun merak ettiğini vurguladı.

SAYILAR DEĞİŞTİ

Konu ile ilgili olarak açıklamalarında “EYT meselesi var onu çözeceğiz. Aralık ayında Meclis’e intikal ettireceğiz. Geçici işçilerimiz vardı. Onu çözüyoruz tarihe kavuşturuyoruz. Önümüzdeki günlerce paylaşacağız.” ifadelerini kullanan Bakan Bilgin şöyle devam etti:

“Taşeron işçiliğinden geçmeyen 90 bin kişi… Sayılar değişti işçi kitlesi var kamuya geçmemiş olan onların sorununu çözüyoruz.”

BİZ ZATEN SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Türkiye’nin ne sorunu varsa hepsini çözeceklerini belirten Bakan Bilgin bunları seçimi kazanmak için yapmadıklarını zaten seçimi kazanacaklarını paylaştı. Ayrıca Bakan Bilgin açıklamalarında bunu görev olduğu için yaptıklarını ve enflasyon meselesini de çözerek ileriye doğru gideceklerini bildirdi.