Ekonomi

Akbank, çocuğunun geleceğini güvence altına almak isteyenlere 18 yaş altı BES kampanyasını duyurdu!

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik cazip kampanya teklifleri sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde birçok kampanyasını sunarak dikkatleri çekmeyi başaran Akbank, son dönemlerde de promosyon ödemelerinde sunduğu yüksek limitlerle dikkatleri çekmişti. Öte yandan alışverişlere karşılık sunduğu chip para hediye kampanyalarıyla da sık sık gündeme gelen Akbank, bu kez de 18 yaşından küçük çocukların geleceğinin güvence altına alınabilmesi için Bireysel Emeklilik sözleşmesi fırsatını sundu.

Akbank, ebeveynlere 18 yaşından küçük çocukları için Bireysel Emeklilik sözleşmesi imkanı sunuyor ve bunun yanında Akbank, birikimlere ek olarak 200 TL’ye varan hediye sunuyor. Akbank’ın çocuklar için sunduğu BES kampanyasında detaylar neler?

AKBANK’TAN 18 YAŞ ALTI BES KAMPANYASI

Akbank, 18 yaşından küçük çocuklarının geleceğini güvence altına almak isteyenler için yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanya dahilinde Akbank, ebeveynlere 18 yaşından küçük çocukları için Bireysel Emeklilik sözleşmesi imkanı sunuyor. 15 Eylül – 15 Ekim 2022 tarihleri arasında 18 yaşından küçük çocuğu için Akbank şubelerinden AgeSA Bireysel Emeklilik Sözleşmesi başlatan müşterilerine Akbank, ödenen ilk katkı payı karşılığında 200 TL’ye varan birikim hediyesi sunuyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Akbank tarafından sunulan kampanya dahilinde sözleşmeyi başlatanlara ödenen ilk katkı payı karşılığında, 150 – 299 TL arasındaki katkı payı için 150 TL, 300 TL ve üzeri ödenen ilk katkı payı için de 200 TL hediye ediliyor. Böylece Akbank müşterilerinin çocukları adına oluşturdukları sözleşme kapsamında Akbank da 200 TL’ye varan katkı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 15 Ekim günü de dahil olmak üzere başvuru tarihleri arasında sözleşmeyi başlatması gerekiyor.

Kampanya dahilinde hak kazanılan ek fayda tutarı, şartları sağlayan BES sözleşmelerine AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 2 Ocak 2023 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında tanımlanıyor.