Ekonomi

Yapı Kredi çıtayı çok yükseğe çıkardı! Mobilden Yapı Kredi müşterisi olanlar için çekilişle 500 bin TL fırsatı!

Yapı Kredi, mobil üzerinden yeni müşteri olanlara toplam 500 bin TL puan fırsatı sunuyor. Göz alıcı kampanyalarına bir yenisini ekleyen Yapı Kredi, duyurduğu kampanyası ile tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Başta Yapı Kredi müşterisi olanlar, Yapı Kredi’nin sunduğu puan hediyeleri için neler yapılması gerektiğini araştırıyor.

Bu kapsamda Yapı Kredi de çeşitli hizmet ve ürünlerinde sunduğu fırsatlar dahilinde puan kazanma şansı sağlıyor. Bu kampanyalarına bir yenisini ekleyen Yapı Kredi, bu kez çıtayı oldukça yükseğe çıkardı. Bu kapsamda Yapı Kredi, mobil uygulama üzerinden yeni Yapı Kredi müşterisi olanlara toplam 500 bin TL puan fırsatı sunmaya başladı. İşte detaylar…

YAPI KREDİ’DEN TOPLAM 500 BİN TL PUAN KAMPANYASI

Yapı Kredi, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden yeni müşterisi olanlara toplam 500 bin TL puan fırsatı sunuyor. 19 Eylül – 19 Ekim 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirim ilk kez Yapı Kredi müşterisi olanlar, toplam 500 TL değerinde puan ödüllü çekilişe katılabiliyor. Bu çekilişte şartları sağlayarak Yapı Kredi müşterisi olanlara 100 bin TL’ye varan puan kazanma şansı sunuluyor. İsteyenler kampanyaya katılmak için Yapı Kredi’nin resmi internet sayfasından “Yapı Kredili Ol” seçeneğini seçerek de mobil uygulamayı indirebiliyor.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATINA EKSTRA 100 ÇEKİLİŞ HAKKI

19 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan, ilk kez Yapı Kredi müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Ancak müşterilerin, şartlara uygun olarak Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden adımları tamamlaması gerekiyor. Yapı Kredi Mobil uygulamasından müşteri olma adımlarını tamamlayan ve şartlardaki işlemleri gerçekleştiren 3 kişiye 100 bin TL, 10 kişiye 10 bin TL, 100 kişiye de 1.000 TL değerinde Worldpuan hediyesi sunuluyor. Ayrıca müşteri olup aynı anda kredi kartı başvurusu yapanlara ekstra 10, kredi kartı onaylandıktan sonra kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verenlere de ekstra 100 çekiliş hakkı sunuluyor.