Ekonomi

ING Bank, yüzde 0,99 faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı!

Acil nakit ihtiyacı olanlar ve nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına bankaların sunduğu kredi kampanyalarından yararlanmak isteyenler, ihtiyaç kredilerinde sunulan yüksek faizlerden dolayı kredi alternatif arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda birçok banka da en çok tercih edilen bankacılık ürün ve hizmetlerinden biri olan kredi ürününde sunduğu kampanyalar ile müşterilerine ulaşmaya çalışıyor.

Kampanyaları ile dikkatleri çeken bankalar arasında yer alan ING Bank da duyurduğu kredi fırsatı ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. ING Bank, daha önce de sunduğu kredi kampanyasında limitleri artırarak düşük faiz uygulamasını devam ettirdi. Buna göre ING Bank, ilk kez ING Bank müşterisi olanlara 20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 yansıyan faiz fırsatı sunuyor. İşte detaylar…

ING BANK’TAN YÜZDE 0,99 YANSIYAN FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

ING Bank, ilk kez ING’li olan müşterilerine özel olarak sunduğu kampanyada, 20 bin TL’ye kadar kullanılacak olan ihtiyaç kredilerinin Turuncu Ekstra’lı olarak kullanılması durumunda nakit iade avantajı sunuyor. Şartlara uygun olan ING Bank müşterilerinin kredi faiz oranları ne olursa olsun, kampanya dahilinde faiz oranı da %0,99 olarak yansıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Turuncu Ekstra programına katılarak aylık harcamalarının 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

ING Bank tarafından sunulan kampanyada ilk kez ING Bank müşterisi olanlar 20 bin TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 12 aya kadar vade imkanından yararlanabilir. Kampanyada belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımlarında geçerli olup, Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranının kampanya faiz oranından yüksek olması halinde sözleşme faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranı değişmiyor ve %1,54’ten başlıyor. Kredi kampanyasında aylık akdi faiz oranı ise %1,54 ile %5,99 arasında değişebiliyor ve krediler, müşterilerin ödeme performansına göre değişiyor.