Gündem

Yeniden bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan’dan herkesi şoke eden açıklama; “’Kendimize ve bizi sevenlere çok büyük haksızlık yapmışız!” Meğer…

90’lı yıllara damga vurmalarına karşın, 1992 yılında yollarını ayıran müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, 31 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelme kararı aldı. Şimdiden beş konsere çıkmış olan İzel-Çelik-Ercan, Polat Yağcı ile bir mekan çıkışında Arnavutköy’de objektiflere takıldı. Birlikte basın mensuplarına poz verdikten sonra soruları yanıtlayan İzel-Çelik-Ercan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İZEL-ÇELİK-ERCAN’IN YENİ KONSER BİLETLERİ DE TÜKENDİ

Arnavutköy’de bir mekan çıkışı objektiflere yakalanan İzel-Çelik-Ercan’dan ilk konuşan isim Ercan Saatçi oldu. Üç gün üst üste İstanbul’da verdikleri biletlerin tükendiğine dikkat çeken Saatçi, “3’te 3’tü. Biletler tükenmişti. Ortaköy’e kadar kuyruk vardı. İnsan 20’li yaşlarda yaşadığı duyguları tekrar yaşayınca çok acayip oluyor. Bir bakıyorum seyirci şahane, bir bakıyorum Boğaz” diye konuştu. Ardından Kuruçeşme’de verecekleri yeni konser için açıklamalarda bulunan Saatçi, “Repertuvar o kadar geniş ki bu sefer hangi şarkıları söyleyemeyeceğimizi tartıştık. Yaklaşık 56 şarkı seçtik fakat bir konserde 25-30 şarkı söylüyoruz. Bu yüzden biraz eledik şarkıları. En erken konserimiz 25 Eylül Kuruçeşme konseri, herkesi bekliyoruz. Buradan akrabalarıma, dostlarıma da sesleniyorum; bilet kalmadı, istemeyin” diyerek, espri yaptı.

İZEL-ÇELİK-ERCAN KURUÇEŞME KONSERİ SÜRPRİZLİ GEÇECEK

Bu ayın 25’inde Kuruçeşme Açıkhava’da seyircilerine sürpriz yapacaklarını belirten İzel-Çelik-Ercan’a sürprizin sorulması üzerine bu kez yanıt veren isimler İzel Çeliköz ve Çelik Erişçi oldu. Soruya Çeliköz, “En büyük sürpriz biz olduğumuz için ben daha oradan çıkamadım” cevabını verirken; Erişçi ise, “Sürprizi söyleyemiyoruz ama sosyal medyada da paylaştık. Duyduk duymadık demeyin bilet kalmadı, haberiniz olsun. Biz her yere gideceğiz’ diye yazdım” dedi.

İZEL-ÇELİK-ERCAN 30 YIL BEKLEDİKLERİ İÇİN PİŞMAN

Öte yandan İzel-Çelik-Ercan grubuna verdikleri 30 yıllık arayı muhabirlere değerlendiren Ercan Saatçi, bir araya geldiklerini duyurdukları ilk basın açıklamasına da işaret ederek; “İlk basın toplantısında da ‘Kendimize ve bizi sevenlere çok büyük haksızlık yapmışız’ diye özeleştirimizi yaptık. 30 sene niye beklemişiz gerçekten de. Tabii beklememizin nedenleri vardı, onları da açıkladık ama evet gerek yokmuş. Bizi bu kadar seven olduğunu konserde anladık” sözlerini kullandı.