Gündem

Burak Deniz ile Nilperi Şahinkaya kavgasında yeni gelişme; Adana’da birbirlerine girmişlerdi! “Oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında…”

Adana Film Festivali nedeniyle Adana’da bulunan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile arkadaşlarının otelde otururken masalarına gittiği iddia edilen ünlü oyuncu Burak Deniz’in alkollü olduğu ve tatsızlık çıkardığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından gelen açıklamalar kavgayı doğrulamış, Nilperi Şahinkaya cephesi Burak Deniz ile bir tanışıklık olmamasına karşın, küfürleşme boyutuna varan bir tartışma yaşandığını iddia etmişti. Küfrettiğini kabul etmeyen Burak Deniz, bugün bir özür mesajı yayınladı.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA VE EMRE YUSUFİ KONUŞMAMIŞTI

Yaşanan tatsız kavganın ardından hukuk yoluna başvuracağı öğrenilen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, kendisine konuyla ilgili soruların sorulara yanıt vermemiş ve bu konuyla ilgili konuşmayacağını, açıklamaları avukatı aracılığıyla gerçekleştireceğini duyurmuştu. Sevgilisi Nilperi Şahinkaya’nın tavrına katılan Emre Yusufi de benzer bir açıklamada bulunmuştu. Olayın hemen ertesi günü açıklama yapan Burak Deniz ise, küfrettiği iddialarını reddetmişti. Burak Deniz’den konuya ilişkin yeni bir açıklama daha geldi.

BURAK DENİZ, BUGÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÖZÜR MESAJI YAYINLADI

Sosyal medya hesabından bugün yeniden bir açıklama gerçekleştiren ünlü oyuncu Burak Deniz, açıklamalarında özür diledi. Nilperi Şahinkaya ve sevgilisine seslendiği açıklamasında Burak Deniz; “Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım… Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur” ifadelerine yer verdi.