EkonomiGündem

Kış kapıdayken elektrik ve doğalgaz faturası ödeyenlere duyuru yapıldı: Bu ayın sonuna kadar başvurmanız gerekiyor!

Sonbahara girip kış aylarına yaklaşırken elektrik, doğalgaz, su faturası ödeyenlere banka tarafından duyuru yapıldı. Akbank, Axess kart kullanıcılarına göre otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasını duyurdu. Talimat verilmesi durumunda her bir fatura için ek ödeme alınacağı açıklandı.

Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kart sahipleri kampanyadan 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yararlanabiliyorlar. Kampanya kapsamında Axess, Axess Öğrenci ve Free kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazındadır. Eylül ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarınızla vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanırsınız.
Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 2 Ekim 2022’de kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.
Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verirseniz veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip kredi kartınızdan verirseniz kampanyadan yararlanamazsınız.

Hesaptan verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iptal etmemeniz ve Otomatik Ödeme talimatı verdiğiniz faturaların tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde chip-para taahhüt sonunda geri çekilecektir.

Talimat kapsamında kredi kartından yapılacak fatura ödemelerinde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilir.

Cep telefonu (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil (Avea), Teknosa Mobil ve POCELL) faturaları ve Superonline faturalarınızdan faiz alınmamaktadır.