Gündem

Vakıfbank, 129 bin TL’den başlayan bu konutlar için acele etmeniz gerektiğini duyurdu! İhaleler sadece birkaç gün içerisinde sona eriyor…

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkullerin bir kısmını ihale kapatmak üzere olan Vakıfbank, Kahramanmaraş’taki 2; Çanakkale’deki 1 konut için ihale sonu uyarısı verdi. Vakıfbank, ayrıca ihale sonu gelen tüm daireler hakkında kamuoyu için detaylı bilgilendirme gerçekleştirdi.

VAKIFBANK, KAHRAMANMARAŞ’TAKİ DAİRELERİN SATIŞINI TAMAMLIYOR

Gerçekleştirdiği ihaleleri satışlarda sona gelmek üzere olduğu konutlardan ikisini Kahramanmaraş’tan satışa çıkarmış olan Vakıfbank, her iki konut için de gerekli bilgilendirmeyi kamuoyu için gerçekleştirdi. Kahramanmaraş’tan satışa çıkardığı ilk konutu Afşin ilçesinin Dedebaba Mahallesi’nden satışa koyan Vakıfbank, konutun genişliğini 132 metrekare; oda sayısını ise 3+1 olarak duyurdu. İhalesi bugün içerisinde bitecek olan bu daire için ihale başlangıç bedelini de açıklayan Vakıfbank, bu bedeli 129 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK’IN KAHRAMANMARAŞ’TAKİ İKİNCİ DAİRESİ DE AYNI BÖLGEDEN SATIŞA ÇIKMIŞ BULUNUYOR

Vakıfbank’ın satışını tamamlayacağı Kahramanmaraş dairelerinin ikincisi de yine Afşin ilçesi Dedebaba Mahallesi’nden satışa çıktı. Diğer daire ile aynı apartmanda yer aldığı öğrenilen bu dairenin de 132 metrekare genişliğinde 3 oda ve 1 salondan oluştuğu öğrenildi. Aynı şekilde ihalesi bugün tamamlanacak olan bu dairenin de ihale başlangıç bedeli Vakıfbank tarafından 129 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK, ÇANAKKALE’DEKİ DAİRE İÇİN DE SON GÜNLER UYARISI VERİYOR

Vakıfbank’ın ihalesini bu hafta içerisinde tamamlayacağı sonuncu daire Çanakkale’den satışa çıktı. Daireyi Çanakkale ilinin Çan ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nden satışa koyan Vakıfbank, dairenin bu bölgede yer alan bir apartmanda bulunduğunu belirtti. Genişliği 142 metrekare olan bu dairenin oda sayısının 3; salon sayısının ise 1 olduğu öğrenildi. Öte yandan Vakıfbank, bu apartman dairesi için 900 bin TL ihale başlangıç bedeli istedi.