Emlak

TEB, 90 bin TL’den başlayan teminat bedelleri ile Adana’dan işyeri; Ankara’dan konut; İzmir’den ise tarla satışa çıkardı!

Satışa koyduğu gayrimenkuller hakkında sık sık icralık ilanlar ile ilgilenen vatandaşları bilgilendiren TEB, bu hafta itibariyle büyükşehirlerden fırsat niteliğinde üç ayrı gayrimenkul satışa çıkardı. İhale katılım bedelleri 90 bin TL’den başlayan bu gayrimenkuller Adana, Ankara ve İzmir’den satışa kondu.

TEB, ADANA’DA İŞYERİ SATIŞI YAPACAK

Satışa çıkardığı yeni gayrimenkuller hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren TEB, satışa çıkardığı gayrimenkullerden birini Adana ilinden satışa koydu. Adana’dan bir işyeri satışa çıkardığı öğrenilen TEB, bu işyerini Adana ilinin Çukurova ilçesinden satışa çıkardı. Satışa çıkardığı işyerinin genişliğini 79 metrekare; tipini ise dükkan olarak kamuoyuna bildire TEB, işyerinin ihale başlangıç bedeli 900 bin TL olarak belirledi. Öte yandan TEB’in bu işyerinin ihalesine katılım için istediği teminat bedeli 90 bin TL oldu.

TEB, ANKARA’DA KONUT SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEK

TEB’in yeni satışa koyduğu gayrimenkuller arasında sadece işyerleri değil, konutlarda da yer aldı. Bu konutlardan birini Ankara’dan satışa çıkaran TEB, konutu Ankara ilinin Keçiören ilçesinden ihaleye açtı. Konutun tipinin dubleks olduğunu belirten TEB, konutun genişliğini ise, kamuoyuna 263 metrekare olduğunu bildirdi. Konutu ihaleye 1 milyon 200 bin TL’den açan TEB, bu konut için istediği teminat bedelini ise, 120 bin TL olarak açıkladı.

TEB, İZMİR’DE TARLAYLA BİRLİKTE BAĞ EVİNİ DE SATACAK

TEB’in büyükşehirlerden satışa çıkardığı son fırsat yatırımı ise, İzmir’den geldi. İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer alan bir bağ evini satışa koyan TEB, bu bağ evini tarlasıyla birlikte satışa çıkardı. Bağ evi ve tarlasının genişliğini 40377 metrekare olarak ilan eden TEB, bu gayrimenkulü ihaleye 12 milyon TL’den açtı. Öte yandan TEB’in bu ihaleye katılım için istediği bedel ise 1 milyon 200 bin TL olarak açıklandı.