Emlak

Ziraat Bankası, İstanbul’dan 2 daire; Tekirdağ’dan bir işyeri için 675 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satış startını verdi! Üstelik…

Yeni satışa konan icralık gayrimenkullerine bu hafta da eklemeler yapan Ziraat Bankası, İstanbul’dan 2 daire ve Tekirdağ’dan bir işyeri için ihale süreçlerinin başladığını duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası, bu gayrimenkuller için başlayan ihalelerin bedellerini 675 bin TL’den başlayan fiyatlar ile belirledi.

ZİRAAT BANKASI, TEKİRDAĞ’DAN BİR İŞYERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller hakkında ihale ilanları yayınlayan Ziraat Bankası, her gayrimenkul hakkında detaylıca bilgi verdi. Bu gayrimenkullerin ilkini Tekirdağ ilinden satışa koyan Ziraat Bankası, bu gayrimenkulün bir işyeri olduğunu duyurdu. Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan 226 metrekarelik işyerini satacak olan Ziraat Bankası, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 675 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAN YENİ BİR DAİRE SATIŞA KOYDU

Satışa çıkardığı yeni gayrimenkuller arasında konutlar da bulunduran Ziraat Bankası, konutlardan ilkini İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinin Yukarı Dudullu Mahallesi’nin Turgut Özal Caddesi’nde yer alan bir apartmandan satışa çıkardı. Bu apartman dairesi hakkında kamuoyunu detaylıca bilgilendiren Ziraat Bankası, dairenin genişliğini 78 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu daire için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 775 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAN İKİNCİ DAİREYİ PENDİK’TEN SATIŞA ÇIKARDI

Ziraat Bankası’nın bu hafta itibariyle satışa koyduğu bir başka yeni konut da yine İstanbul ilinden satışa çıktı. Bu kez İstanbul ilinin Pendik ilçesinin Sülüntepe Mahallesi’nden bir konut satışa çıkaran Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun çatı piyesli bir apartman dairesi olduğunu belirtti. Konutun genişliğine dair de kamuoyunu bilgilendiren Ziraat Bankası, konutun genişliğini 148 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 2 milyon 400 bin TL oldu.