Gündem

Fiyatı 124 bin TL’den başlayan araçlara sahip olmak için acele edin; sadece 3 gün içerisinde satışı yapılacak!

İcradan satışa çıkardığı araçlarda oldukça uygun fiyatlar sunmasıyla öne çıkan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle ihalesi sona erecek olan araçlarının bir listesini kamuoyu ile paylaştı. Ziraat Bankası’nın ihalesi sona ermek üzere olan araçlarının ikisi İstanbul’dan biri ise Tokat’tan satışa çıkarıldı.

ZİRAAT BANKASI, FORD TRANSİT’İ ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE SATIYOR

Bu ara ihalesini tamamlayacağı araçları kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, ihalesi tamamlanmak zere araçlardan ilkini İstanbul ilinden satışa çıkardı. İstanbul ilinden “06 FB 9577” plakalı bir araç satışa koyan Ziraat Bankası, aracın 2013 model bir adet Ford Transit Connect olduğunu duyurdu. Aracı ihaleye sadece 129 bin TL’den başlatan Ziraat Bankası, aracın ihalesinin sona ereceği günü ise, 26 Eylül 2022 günü saat 11.58 olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, TOKAT’TAN BİR ARACI ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE İHALEYE KAPATIYOR

İhalesini tamamlamak üzere olduğu bir başka araç hakkında da kamuoyunu bilgilendiren Ziraat Bankası, bu kes aracın markasını açıklamadı. Aracın Tokat’tan satışa çıktığı bilgisini veren Ziraat Bankası, aracın plakasını “60 M 0207” olarak açıkladı. Aracın 2001 model olduğunu belirten Ziraat Bankası, herhangi bir marka ya da model detayı vermedi. Öte yandan bu aracın ihalesini 124 bin TL’den başlatan Ziraat Bankası, aracın son ihale gününü ise, 26 Eylül 2022 günü saat 12.00 olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, RENAULT CLİO’NUN İHALESİNİN ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE BİTİRİYOR

Ziraat Bankası’nın ihalesini tamamlamak üzere olduğu sonuncu araç da İstanbul’dan satışa çıktı. İstanbul ilinde yer alan 2018 model bir adet Renault Clio için ihaleyi sonlandırmak üzere olan Ziraat Bankası, aracın plakasını “34 BB Z945” olarak kamuoyu ile paylaştı. Aracı ihaleye 350 bin TL’den açan Ziraat Bankası, aracın ihaleye kapanacağı günü ise 26 Eylül 2022 günü saat 16.17 olarak açıkladı.