Gündem

Berdan Mardini, Armağan Çağlayan’a konuk oldu; eski sevgililerini tek tek masaya yatırdı! “İnsanların bütün hayatının temelinde cinsellik yatıyor demişler…”

Ekranların ve müzik dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Berdan Mardini, 2010 yılında evlendiği Fatoş Yelliler ile geçtiğimiz yıl boşandıktan sonra magazin gündeminden hızla uzaklaşmayı tercih etmişti. Dün akşam Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan “Normalleştiremediklerimizden misiniz?” isimli programa konuk olan Berdan Mardini, ‘esi sevgili’ ile ilgili sorulara verdiği yanıt ile yeniden özel yaşamıyla gündeme geldi.

BERDAN MARDİNİ VE FATOŞ YELLİLER İHANET İDDİALARI GÖLGESİNDE BOŞANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl aldıkları boşanma kararının ardından Fatoş Yelliler’in Berdan Mardini’ye ihanet ettiği iddia edilmiş ve bu iddialar magazin basınını uzunca süre meşgul etmişti. İddiaların ardından açıklama yapan Yelliler, “Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye’de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekteydi” derken; Mardini ise, eski eşi ile ilgili sorulara, “Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz” göndermesiyle yanıt vermişti.

BERDAN MARDİNİ, ESKİ SEVGİLİ SORULARINI YANITLADI

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berdan Mardini, dün akşam Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan “Normalleştiremediklerimizden misiniz?” isimli programına konuk olarak seyirci karşısına çıktı. Eski sevgili temalı sorulara yanıt veren Berdan Mardini, programda yaptığı; “İki duble içtikten sonra arkadaşlık kalmaz. Gerçekçi olalım lütfen. Hissiyatın onu sadece arkadaş olarak görmüşse normal. Zor işler bunlar. Arkadaşken daha sonra sevgili olma muhabbeti de olabiliyor. ‘İnsanların bütün hayatının temelinde cinsellik yatıyor demişler’ ya, bu da karakter meselesi. Sadece beynin oraya çalışıyorsa normal değil, çalışmıyorsa normal. Sevgiliden sonra arkadaş nasıl kalacaksın yani? Öyle bir durum yok” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti.

BERDAN MARDİNİ, ESKİ SEVGİLİ İLE OLAN FOTOĞRAFLARIN SAKLANMASINA KARŞI

Armağan Çağlayan’ın program esnasında kendisine yönelttiği, “Sevgilinizin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını sizden saklaması normal mi?” sorusuna ilginç bir yanıt veren Berdan Mardini, “Normal değildir. Bu direkt aldatmaya girer. Kendini aldatıyor, beni aldatıyor, gizli aldatıyor sadece. Ben yeni ilişkiye başlarken karşımdakine saygısızlık olmasın diye telefondaki eski fotoğrafları silerim. Benim için artık yoktur. Onu saklamak vicdanen de saygısızlık” şeklinde açıklamalarda bulundu.