Gündem

Ünlüler dünyasında bu yıl boşanan boşanana; Hadise ve Mehmet Dinçerler’den de sonra o çiftte soluğu mahkemede aldı!

Müzik dünyasının popüler isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, yaklaşık 1,5 yıl boyunca aşk yaşadığı ünlü iş insanı Gökmen Tanaçar ile 2021 yılında hayatını birleştirmişti. Birbirilerine olan aşklarını resmiyete döken Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar’ın şahitliklerini menajer Kemal Arslan ile iş insanı Cemal Şen yapmıştı. Geçtiğimiz aylarda ‘çocuk istiyoruz’ diyen Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar’dan bugün kötü haber geldi.

TUĞBA ÖZERK VE GÖKMEN TANAÇAR, ‘ÇOCUK İSTEDİKLERİNİ’ AÇIKLAMIŞTI

Bir süredir gerçekleştirdikleri ‘çocuk’ açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar çiftinden ilk açıklama geçtiğimiz haftalarda ünlü popçudan gelmişti. Gerçekleştirdiği açıklamada anne olmak istediğini belirten Özerk, “Gökmen de, ben de çok istiyoruz. Kim çocuk istemez ki. Her şey hayal ettiğim gibi gerçekleşiyor. Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah. Bir de çocuğumuz olursa daha ne isterim Allah’tan” diyerek, evliliklerinde her şeyin yolunda olduğu mesajını vermişti. Aynı şekilde açıklama gerçekleştiren Gökmen Tannaçar ise, eşine övgüler yağdırmış ve gerçekleştirdiği açıklamalarda; “Tuğba gibi güzel, iyi kalpli bir kız çocuğumun olmasını çok isterim” ifadelerini kullanmıştı. Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar çiftinden kötü haber bu açıklamaların üzerinden çok geçmeden geldi.

TUĞBA ÖZERK VE GÖKMEN TANAÇAR’IN EVLİLİĞİ AŞK İLE BAŞLADI, ANLAŞAMAMAZLIK NEDENİYLE BİTTİ

Evlendiklerinde 1,5 yıllık ilişkileri olmasına karşın, çok daha eski bir tanışıklığa sahip oldukları öğrenilen Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar çiftinden Gökman Tanaçar, Tuğba Özerk’e olan aşkını; “Bir gece cesaretimi topladım mesaj attım. Sevgili olduk ve evleniyoruz” sözleri ile özetlemişti. Bir cesaret ile başladığı öğrenilen Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar çiftinin aşkı, anlaşamadıkları için sona erdi. Bir süredir boşanacakları iddia edilen Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar çiftinden ilk açıklama 41 yaşındaki ünlü popçudan geldi. Bu sabah TV8 ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına telefon ile bağlanan Tuğba Özerk, boşanma iddialarını; “Anlaşamadık çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil” sözleri ile doğruladı.