Emlak

180 bin TL’den başlayan fiyatlar ile 145 metrekarelik geniş konutlar Ziraat Bankası’nın yeni satışa koyduğu gayrimenkuller arasında!

Satışa çıkarılan icralık konutlarda uygun fiyatlar sağlayan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, Adana’dan satışa çıkardığı konutları 180 bin TL’den başlayan ihale başlangıç bedelleriyle vatandaşlara sunacağını yayınladığı ihale ilanları ile kamuoyuna duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, ADANA’DAN 75 METREKARELİK BİR KONUT SATACAK

Satışa çıkardığı gayrimenkullere ilişkin ihalelerin başladığı dönemde yayınladığı ilanlar ile gayrimenkule dair detaylı bir bilgi veren Ziraat Bankası, Adana’dan satışa koyduğu konutlar hakkında da detaylı bilgi verdi. Adana’dan satışa çıkardığı ilk konutu Yüreğir ilçesinin Yunusoğlu Hürriyet Mahallesi’nden satışa koyan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun 75 metrekarelik bir müstakil ev olduğunu belirtti. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli, 180 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, ADANA’DAN 120 METREKARELİK DAİRE SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEK

Ziraat Bankası’nın bu ay ihaleye açtığı ikinci Adana konutu da bir müstakil ev olarak satışa kondu. Adana ilinin İmamoğlu ilçesinin Hürriyet Mahallesi’nde yer alan müstakil ev için ihale sürecini başlatan Ziraat Bankası, ihaleye çıkardığı konutun 120 metrekare olduğunu açıkladı. Bu konutun ihale başlangıç bedelini de kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, bu bedelin 380 bin TL olduğunu açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, ADANA’DAN 145 METREKARELİK APARTMAN DAİRESİ SATACAK

Satışa çıkardığı son Adana konutu hakkında da bilgi veren Ziraat Bankası, satışa koyduğu Adana konutunun Seyhan ilçesinin 2000 Evler Mahallesi’nde yer alan bir apartman dairesini satışa koyduğunu açıkladı. Çıkardığı apartman dairesinin genişliğini 145 metrekare olarak açıklayan Ziraat Bankası, ihale başlangıç bedelini bu konut için ise 1 milyon 825 bin TL olarak belirledi. Öte yandan Ziraat Bankası, bu konutun 5 gün içerisinde ihaleye kapatılacağını duyurdu.