Emlak

Halkbank’tan üç büyük şehirde 305 bin TL’den başlayan konutlar için satış alarmı verildi! Sadece acele edenler alabilecek…

Gerçekleştirilen icralık satışlarda zaman zaman ihale sonu uyarısı veren Halkbank, bu hafta itibariyle Erzurum, Samsun ve Hatay isimli büyükşehirlerde yer alan işyerlerinin ihalesinin sonuna geldi. Öte yandan Halkbank, bu ihalelerin 305 bin TL’den başlayan fiyatlar ile ihaleye açıldığını bildirdi.

HALKBANK, ERZURUM’DAKİ İŞYERİ İÇİN İHALE SONU DEDİ

Satışa çıkardığı konutların ve işyerlerinin ihale sonunda kamuoyunu uyaran Halkbank, bu kez sonuna geldiği işyerleri için kamuoyuna sinyal verdi. O işyerlerinden birini Erzurum ilinden satışa çıkarmış olan Halkbank, işyerinin Erzurum ilinin Pasinler ilçesinde yer aldığını duyurdu. İşyerinin genişliğine dair de bilgi veren Halkbank, bu işyerinin genişliğinin 220 metrekare olduğunu kamuoyuna bildirdi. Bu işyerinin ihalesinin 2 gün içerisinde sona ereceğini belirten Halkbank, işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 305 bin TL olarak belirledi.

HALKBANK, SAMSUN’DAKİ İŞYERİNİN İHALESİNİN SONUNA GELDİ

İhalesi devam eden ve bu hafta içerisinde ihalesi tamamlanacak olan işyerleri arasında sadece Erzurum’dan bir işyeri bulundurmayan Halkbank, aynı zamanda Samsun’dan satışa çıkardığı bir işyeri için de ihale sonu uyarısı verdi. Samsun ilinin Havza ilçesinden işyerini satışa koymuş olan Halkbank, işyerinin genişliğinin 935 metrekare olduğunu belirtti. Oldukça geniş bir işyeri satışa koyan Halkbank, ihalesi 3 gün içerisinde tamamlanacak olan bu işyerinin ihale başlangıç bedelini ise, 497 bin 500 TL olarak belirledi.

HALKBANK, HATAY’DAKİ İŞYERİNİN İHALESİNİ 2 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞINI DUYURDU

Halkbank’ın yakın zamanda ihalesini tamamlayacağı bir diğer işyeri de Hatay ilinden satışa kondu. Hatay ilinin Antakya ilçesinden satışa koyduğu işyeri için ihalenin sonuna gelen Halkbank, bu bölgeden satışa koyduğu 176 metrekarelik işyerinin ihalesinin 2 gün içerisinde sona ereceğini duyurdu. İhalenin başlangıç bedelini de kamuoyu ile paylaşan Halkbank, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini 725 bin TL olarak açıkladı.