Gündem

Emekli yakınını referans ile İş Bankası’na getirene 500 TL hediye!

Bankalar arasında müşterilere ve potansiyel müşterilere yönelik sunulan kampanya ve fırsatlarla ilgili başlayan rekabet, gün geçtikçe hızlanıyor. Özellikle özel bankalar, müşterilerini diğer bankalara kaptırmamak adına birçok alanda çeşitli kampanya ve fırsat sunarak avantajlı teklifler hazırlıyor. Bu bankalardan biri olan İş Bankası da emekli maaş promosyonları ile dikkatleri çekmeyi başardıktan sonra şimdi de emekli yakınlarını getiren müşterileri için başlattığı kampanyaya dikkatleri çekti.

Temmuz ayında artan emekli maaşlarının ardından limitleri giderek yükselten İş Bankası, emekli maaş müşterilerine verdiği maaş promosyonu ödemelerinin yanı sıra, müşterilerinin emekli yakınlarını getirmesi ve İş Bankası’ndan emekli maaşını almalarını sağlamaları durumunda, kampanya dahlinde 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan hediye ediyor. İşte detaylar…

İŞ BANKASI’NDAN 500 TL PAZARAMA MAXIPUAN FIRSATI

İş Bankası, emekli yakınını İş Bankası’na getiren ve referans ile yakınının maaşını İş Bankası’ndan almasını sağlayan müşterilerine 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan hediye ediyor. 31 Ekim 2022 tarihine kadar İş Bankası müşterileri referans kodunu alıp, bu kod ile emekli yakınlarının maaşlarını İş Bankası’na taşımalarını sağlamaları durumunda hediyeden yararlanabiliyor. Kampanyaya dahil olarak kazanç elde etmek isteyenler, referans kodlarını Maximum Mobil uygulaması üzerinden alabiliyor.

KAMPANYA KATILIM SÜRECİ VE DETAYLAR

Maximum Mobil uygulamasından alınan referans kodu ile emekli yakınının maaşını İş Bankası’na taşımasını sağlamak isteyenler, kampanya dahilinde sadece 1 kez kod alabilecek. Kodu alan İş Bankası müşterilerinin bu kodu emekli yakınları ile paylaşması ve kodu alan emeklilerin de 3 yıl süre ile maaşını İş Bankası’ndan alacağını taahhüt ettikten sonra “REFERANS” yazıp bir boşluk bırakıp Referans Kodunu yazarak 4402’ye SMS göndermesi gerekiyor. Söz konusu kampanya dahilinde bir İş Bankası müşterisi aynı kod ile en fazla 2 emekli yakınına referans olabiliyor.