Gündem

Yapı Kredi Emekli Referans kampanyasını başlattı: 7.500 TL’ye ek 2.500 TL ödül!

Türkiye’de yaklaşık 14,5 milyon emekli bulunuyor ve emekli maaşları Temmuz ayında, Haziran ayı enflasyon rakamlarının da belli olmasıyla birlikte zamlandı. Artan emekli maaşları sonrasında özel bankalar emeklilere verilen promosyon ödemelerinde limitleri artırmaya başladı. Emekli maaş müşterilerini rakiplerine kaptırmak istemeyen bankalar arasındaki bu rekabet, gün geçtikçe yeni limitleri gündeme getirdi.

Peş peşe gelen artışlar sonrasında en yüksek promosyon ödemelerinden birine imza atan Yapı Kredi, bu kez de Emekli Referans kampanyası ile yakınını Yapı Kredi’ye getirenlere verdiği hediye ödemelerle dikkatleri çekti. Yapı Kredi, emeklilere 7.500 TL’ye varan promosyon ödeme yaparken, kampanya dahilinde yakının getirenlere de kişi başı 250 TL ödeme yapıyor. İşte detaylar…

10 BİN TL’YE VARAN PROMOSYON ÖDEMELERİ

Yapı Kredi, Emekli Referans kampanyası dahilinde emekli yakınlarına referans olarak, yakınlarının maaşlarını Yapı Kredi’ye taşımasını sağlayanlara kişi başı 250 TL ve 10 kişi için toplamda 2.500 TL ödül sunuyor. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlar, ayrıca bir aylık net maaş tutarlarına göre aldıkları promosyon ödüllerinde 7.500 TL’ye kadar ödeme alabiliyor. Böylece emekli maaşı 2.500 TL’nin üzerinde olan ve maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlar, aldıkları 7.500 TL promosyona ek olarak Emekli Referans kampanyasında Yapı Kredi’ye getirecekleri emekli yakınları için de alacakları 2.500 TL ödül ile 10.000 TL promosyon ödülü alabilecek.

YAPI KREDİ EMEKLİ REFERANS KAMPANYASINDA DETAYLAR

Yapı Kredi’nin sunmuş olduğu Emekli Referans kampanyasından yararlanarak kazanç sağlamak isteyen Yapı Kredi müşterilerinin Yapı Kredi Mobil uygulamasını telefonuna indirerek kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. 4 Nisan – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada Yapı Kredi müşterileri SGK maaş sahibi 10 emekli yakınına referans olabiliyor. Kampanya dahilinde bir emekli, sadece bir kişi tarafından referans olarak gösterilebiliyor. Ayrıca referans veren Yapı Kredi müşterisi de bir günde en fazla 5, toplamda 10 yakınına referans olabiliyor.