Gündem

Athena Grubu’nun gitaristi Hakan Özoğuz, sağlık sorununu açıkladı: “Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık…” Neler oluyor?

Athena grubunun gitaristi olan ve grubun solisti Gökhan Özoğuz’un ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz’un sağlık sorunları yaşadığı haberi, geçtiğimiz günlerde konuşulmaya başlamıştı. Tedavi gördüğünü açıklamasıyla hayranlarına ve sevenlerine rahat bir nefes aldıran Hakan Özoğuz’dan sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama daha geldi.

HAKAN ÖZOĞUZ; TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde açıklama gerçekleştiren Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, yaptığı açıklamada; “Rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim. Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar…” ifadelerini kullanarak, sağlık sorunları yaşadığını ve tedavi gördüğünü belirtmişti. Hakan Özoğuz’dan bir açıklama daha geldi.

SAVAŞ ÖZBEY, HAKAN ÖZOĞUZ’UN HASTALIĞINI YAZMIŞTI

21 Eylül 2022 tarihli köşe yazısında Hakan Özoğuz’un hastalığına ilişkin ifadeler kaleme alan Savaş Özbey ise, “En son grubun 9 Eylül’de Harbiye Açıkhava’daki konserinde görüntülenmişti. Çok fazla kilo verdiği hemen göze çarpıyordu. Tam taburcu olduğu haberini duyduk, sevinecektik ki rahatsızlığının Lenfoma, yani lenf kanseri olduğu yazıldı. Bu zor hastalık en basit haliyle ‘vücudun savunma hücreleri lenfositlerin kanserleşerek kontrolsüz büyümesi’ olarak tanımlanıyor. Belirtileri arasında büyüyen ve çoğalan lenf bezleri, ateş, gece terlemesi, yorgunluk, solunum zorlukları, şişkinlik ve açıklanamayan kilo kaybı var zaten. Taburcu edildiğine göre belli ki Özoğuz tedaviye olumlu cevap vermiş ve hastalığa karşı mevzi kazanmış. Umarız her süreci en iyi şekilde tamamlayıp en sağlıklı haliyle tekrar sahnedeki enerjisine geri döner Hakan Özoğuz” diyerek, ünlü gitaristin lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu.

HAKAN ÖZOĞUZ’DAN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN YENİ BİR AÇIKLAMA GELDİ

Sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama gerçekleştiren ünlü isim Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklamasında; “Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.