Editörün SeçtikleriEkonomi

Fiyatlar dibe çekildi: Vatandaşlar kapış kapış almaya başladı! 25 TL’ye düştü

Fiyatların resmen dibe çekildiği açıklandı. Yeni fiyatları gören vatandaşlar kapış kapış almaya başladı. Fiyatının 25 TL’ye kadar düştüğünün duyurulmasından sonra balık tezgahları resmen doldu taştı. İşte detaylar..

Bu yıl Karadeniz’de oldukça bol avlanan palamudun tanesi tezgahlarda boyutlarına göre 25 TL ile 60 TL arasında satışa çıkıyor.

Palamut bu yıl bereketli olarak tezgahlara çıkıyor. Boy boy palamutlar balıkçı vitrinlerini süslüyor. Balık yemek isteyenler balıkçıların önünde resmen yoğunluk oluşturuyor. Gelen son habere göre palamudun tanesi büyüklüklerine göre 25 ile 60 TL arasında satışa çıkıyor. Balık satıcıları ise yaptıkları açıklamasında fiyatların uygun olduğunu ve palamudun ilgi gördüğünü ifade etti.

FİYATLAR UYGUN OLUNCA VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERİYOR

Balık satıcısı Onur Can Köse, “En çok satılan balığımız şuanda palamut. Palamut balığı Allah’a çok şükür şuanda çok bol durumda. 600-700 gram gelen palamut balığının fiyatları şuanda 35 lira. Fiyatlarımız çok uygun. Vatandaşların talebi de çok iyi” dedi.

Vatandaşlar ise şuanda balık fiyatlarının uygun olduğunu, fiyatların çok anormal olmadığını ve en çok palamut balığını tercih ettiklerini söyledi. Öte yandan, hamsi 60 TL, barbun 40 lira, mezgit 40 lira, istavrit 40 lira, çinekop 80 lira, somon 60 lira, çupra ve levrek de 150 liradan satılıyor.