Gündem

133 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Ziraat Bankası’nda araç satışları başladı! Üstelik BMW, Renault, Ford… Her marka araç var!

Satışa çıkardığı araçlar hakkında kamuoyunu sık sık bilgilendiren Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle üç yeni aracın ihalesini 133 bin TL’den başlayan bedeller ile başlattı. Bu araçların markalarını da açıklayan Ziraat Bankası, birer adet Ford, Renault ve BMW satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, YENİ BİR FORD İÇİN İHALE BAŞLATTI

Satışa çıkardığı araçlarda uygun ihale başlangıç bedelleri sağlamasıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu ay ihaleye açtığı yeni bir Ford marka otomobil için de uygun bir fiyat biçti. İhale başlangıç bedeli 133 bin TL olarak duyurulan otomobilin 2013 model bir adet Ford Transit Connect olduğu Ziraat Bankası tarafından açıklandı. İstanbul’dan satışa konan bu otomobil hakkında detaylı bilgi veren Ziraat Bankası, otomobilin plakasını “06 FC 0584” olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, YENİ BİR RENAULT İÇİN SATIŞ SİNYALİ VERDİ

Satışa yeni koyduğu araçlar hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren Ziraat Bankası, bir başka ihaleye yeni açtığı otomobili de İstanbul’dan satışa çıkardı. İstanbul’dan bu kez bir adet Renault marka otomobil satışa koyan Ziraat Bankası, otomobilin 2020 model Renault Clio olduğunu belirtti. Satışa çıkardığı aracın plakasını kamuoyu “34 CUP 581” olarak kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, bu aracın ihale başlangıç bedelini ise 290 bin TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, YENİ BİR BMW’Yİ SATIŞA KOYDU

Ziraat Bankası’nın bu hafta ihaleye açtığı sonuncu araç BMW marka bir otomobil oldu. Yine İstanbul’dan çıkan BWM hakkında bilgilendirme sağlayan Ziraat Bankası, otomobilin 2017 model bir adet BMW 5 olduğunu belirtti. Aracın plakasını “34 VU 4624” olarak kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, bu araç başlattığı ihaleyi ise 1 milyon 270 bin TL’den açtı.