Gündem

Deniz Uğur ile Reha Muhtar’ın arasındaki ‘darp’ tartışması sürüyor; çocuklar konuştu, ifadeler resmen kan dondurdu! “Bacağıma demir ile vurmuştu…”

Evlilikleri 2008 yılından 2010 yılına kadar süren, evliliklerinden M.D. ve P.D isimli iki çocuk sahibi olan oyuncu Deniz Uğur ve sunucu Reha Muhtar, ‘çocukları darp edildiği’ iddiası ile karşı karşıya geldi. TV8 ekranlarının 2. Sayfa isimli magazin programına çıkarak Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızları M.D.’yi darp ettiğini öne süren Deniz Uğur, davacı olmak için harekete geçti. Çocukları ve kendisi için koruma talep eden Deniz Uğur’un çocuklarının ifadesi de ortaya çıktı. Öte yandan Reha Muhtar’ın davaya karşılık dava hamlesi gecikmedi.

DENİZ UĞUR’UN ÇOCUKLARININ İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde pedagog eşliğinde ifadeleri alınan M.D. isimli Deniz Uğur ile Reha Muhtar’ın ortak çocuklarının ifadesinde; “12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim. Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor. Çoğunlukla kıyafetlerimin olduğu, görülmeyecek kısımlara tokat ve yumruklar atıyor. Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Geçen hafta da saçımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu. Darp sonrası elimde ısırık izleri, morluklar ve vücudumun çeşitli bölgelerinde ağrılar vardı. ‘S……p gideceksin buradan, yılan, annen de o….u’ şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Kardeşime karşı büyük bir şiddette bulunduğunu görmedim. Sebepsiz yere darp eden bana tehdit ve hakaretlerde bulunan babamdan davacı ve şikayetçiyim” dediği öğrenildi. Ardından ifade veren P.D.’nin ise, “Yakın tarihlerde babam tarafından darp edilmedim. Yıllar önce M. ile yaramazlık yaptığımızda 3 defa dövdü beni. Omzuma yumuşak şekilde vurarak ve yine yumuşak şekilde telefon ile kafama vurarak beni darp etmişti” dediği bilgisine ulaşıldı.

REHA MUHTAR, DARP İDDİLARINA MAHKEME İLE YANIT VERİYOR

Eski eşi Deniz Uğur ve çocukları M.D. ile P.D.’nin darp iddiaları karşısında iddiaları kabul etmeyen Reha Muhtar, Türktime Genel Yayın Yönetmeni Talat Atilla’ya yaptığı açıklamada davacı olacağını belirtti. O açıklamaları kendi Twitter hesabından kamuoyu ile paylaşan Atilla, paylaşımında; “Muhtar, kendisine yönelik yaptığı hakaret, iftira ve aşağılamalar nedeniyle eski eşi Deniz Uğur’a 60 bin TL tazminat davası açacağını belirtti. Muhtar, ‘Bu zamana kadar benimle uğraşanlar şimdi beni tamamen yok etmek istiyorlar’ şeklinde açıklamada bulundu” ifadelerini kullandı.