Gündem

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in TikTok kazancını açıkladı; dudaklar uçukladı! Sadece bir günde kazandığı o rakam… “İnanılır gibi değil!”

TikTok’ta açtığı canlı yayında küfür etmesi ile herkesi şaşırtan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den ‘taciz edildiği’ iddiası ile davacı olan Ece Ronay, ünlü şovmen ile bu kez ‘TikTok dilenciliği’ polemiği nedeniyle karşı karşıya geldi. Bugün bir magazin programına katılan Ece Ronay, ünlü şovmen hakkında ağır konuştu. Öte yandan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan ne kadar kazandığını da açıkladı.

ECE RONAY, MEHMET ALİ ERBİL İÇİN “ÇOK ACINASI BİR HALDE” DEDİ

Bir süre önce ünlü klibinde oynattığı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı taciz mesajlarını ifşa eden ve bu ifşanın ardından ‘taciz’ iddiası nedeniyle ünlü şovmen ile davalık olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, bu sabah 2. Sayfa isimli TV8’nin magazin programına konuk oldu. Programda kendisine Mehmet Ali Erbil’in sorulması üzerine açıklamalarda bulunan Ece Ronay, “Mehmet Ali Erbil benim için ‘TikTok’ta dilenen bir kız. Onunla beni bir mi tutuyorsunuz’ demişti. Gördüğünüz üzere birmişiz. Hatta benden bin betermiş. Her gün yayınlarda ‘bana hediye gönderin’ diyerek yalvarıyor. Çok acınası bir halde. Dilenci dediğim için dava açmış, açabilir. Davalar devam ediyor bakalım sonucu ne olacak” diye, ünlü şovmene seslendi.

ECE RONAY, MEHMET ALİ ERBİL’İN TİKTOK’TAN KAZANDIĞI PARAYI AÇIKLADI

Son zamanlarda TikTok’ta açtığı canlı yayınlar ile gündemlerden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in bu platformdan kazandığı paraya ilişkin de bir tahmin de bulun an Ece Ronay, 2. Sayfa isimli magazin programında gerçekleştirdiği açıklamaların devamında; “Bana söylediği bir şeyi yine kendisi yaparsa laf söylemeye devam ederim. Beni ezmeye çalıştıkları her şeyi şimdi onlarda görüyorum. Gördükçe de yüzlerine vurmaya devam edeceğim. Mehmet Ali Erbil TikTok’tan günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazanıyor. Gönderilen hediyelerle o civarda bir para kazandığı için TikTok’tan vazgeçemiyor” dedi.