EkonomiGenelGündem

Bu hafta en yakın PTT şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz: Başvuru sonucu emeklilere paralar anında ödenecek!

Bu hafta en yakın PTT şubesine giderek başvuru yapın! Emekli vatandaşlara ödeme yapılacak. Paralar başvuruların onaylanması sonucu anında ödenecek. Ödemeler 80 bin liraya kadar olacak. İşte detaylar…

PTT tarafından emeklilere 80 bin TL’ye kadar ödeme yapılacağı açıklandı. Ödemeler emeklilerin maaş hesaplarına yatacak. Siz de yarın en yakın PTT şubesine gidip başvurunuzu yaparak ödemenizi alabilirsiniz.

Emekli maaşlarını PTT üzerinden alan emekliler kimlikleri ile birlikte PTT şubelerine giderek T.C. kimlik numaraları üzerinden yapılacak sorgulama sonucu ödemelerini alabilecekler. Kredi ödemeleri kişinin kredi notuna göre yapılacak. Başvurularda ise hiçbir şekilde kefil istenmiyor.

ÖDEMELER ANINDA VERİLİYOR

Emeklilerin PTT üzerinden başvurularını gerçekleştirmek ve nakit kredi kullanabilmeleri için öncelikle maaşlarını PTT üzerinden almaları gerekiyor. Emekli maaşını ilk defa PTT şubelerine taşımanız durumunda banka bu kredi için ilk önce maaş almanızı talep ediyor.

Maaş işlemlerinin bitmesinin ardından direkt olarak PTT gişelerine gideren başvuru yapabilir veya PTT’nin kısa mesaj hizmetini kullanarak oturduğunuz yerden sıfır zahmetle kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.