Emlak

Ziraat Bankası, İzmir’den satacağı apartman daireleri için fiyatları belirledi! Aman dikkat; bu fiyatlar sadece 2 gün geçerli olacak!

Geçtiğimiz günlerde İzmir ilinin Karabağlar ilçesinden çok sayıda konut satışa çıkardığını duyuran Ziraat Bankası, o konutların bazıları için ihale sonu uyarısı verdi. E-İhale ile satılan bu konutlara verilen son teklifler ise, Ziraat Bankası tarafından kamuoyuna açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, İZMİR’DEKİ KONUTLARINI 2 GÜN İÇERİSİNDE SATACAĞINI DUYURDU

Bugün itibariyle ihalesinin sonuna geldiği konutların listesini güncelleyen Ziraat Bankası, İzmir’deki bazı konutlar için de ihalenin sonuna geldiğini kamuoyun a duyurdu. Bu konutlardan ilkini İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nden satışa çıkardığını duyuran Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun 117 metrekare genişliğinde bir apartman dairesi olduğu bilgisini verdi. Bu konut için ihalenin sadece 2 gün içerisinde tamamlanacağını duyuran Ziraat Bankası, konut için belirlediği ihale başlangıç bedelini ise 952 bin 500 TL olarak ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası’nın ihale süresi boyunca bu konuta aldığı son teklif, 952 bin 600 TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, İZMİR’DEKİ KONUTLARINI AYNI BÖLGEDEN SATIŞA KOYDU

Ziraat Bankası’nın İzmir’den satışa çıkardığı ve ihalesini 2 gün içerisinde tamamlayacağı tek konut 117 metrekarelik apartman dairesi olmadı. Aynı bölgede yer alan başka bir apartman dairesi için de ihaleyi 2 gün içerisinde tamamlayacağını duyuran Ziraat Bankası, bu apartman dairesini de İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nden satışa koydu. Bu kez apartman dairesinin 115 metrekare olduğunu belirten Ziraat Bankası, bu apartman dairesinin ihale başlangıç bedelini ise, 910 bin TL olarak belirledi. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu apartman dairesinin ihalesine aldığı son teklif ise 910 bin 100 TL oldu.