Gündem

Ziraat Bankası’ndan sadece 130 bin TL’ye otomobil almak hala mümkün! Sınırlı süre için satışta, sakın kaçırmayın!

Özellikle son zamanlarda icradan satışa çıkardığı araçlar ile kamuoyunun yakından takip ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı araçlar hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi bugün de sürdürdü. Uygun fiyatlı araçları hakkında detaylı bilgi veren Ziraat Bankası, bir adet Peugeot; iki adet Ford marka araç için fırsat uyarısı verdi.

ZİRAAT BANKASI’NDA PEUGEOT MODEL ARAÇLAR 130 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Uygun fiyatlı olarak satışa çıkardığı icralık otomobiller ile kamuoyunun dikkatini çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu ay da fiyatı uygun olan pek çok otomobil için ihale sürecini başlattı. O otomobillerden birini Bartın ilinden satışa koyan Ziraat Bankası, plakası “74 DA 681” olarak ilan edilen bu otomobil hakkında kamuoyuna detaylı bilgi verdi. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen bilgilendirme doğrultusunda, satışta olan aracın 2013 model bir Peugeot Bipper olduğu öğrenildi. Henüz herhangi bir teklif almamış olduğu bilinen bu araç için Ziraat Bankası’nın istediği ihale başlangıç bedeli ise, 130 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDA FORD MARKA ARAÇLAR 133 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Ziraat Bankası’nın uygun fiyatlı olarak satışa koyduğu araçlar arasında yalnızca Peugeot marka araçlar değil; Ford marka araçlar da yer aldı. Bu ay itibariyle ihaleye açtığı iki adet Ford marka araç için uygun fiyatlar sağlayan Ziraat Bankası, bu araçlardan birini İstanbul ilinden; diğerini ise, İzmir ilinden satışa koyduğunu duyurdu. Satışa çıkardığı araçların İstanbul’dan satışa çıkarılanının plakasını “06 FC 0584” olarak ilan eden Ziraat Bankası, İzmir’den satışa çıkarılan araç plakasını ise, kamuoyuna “06 FC 0587” olarak duyurdu. Her iki aracın da 2013 model Ford Transit Connect olduğunu duyuran Ziraat Bankası, İstanbul’daki araç için ihale başlangıç bedelini 133 bin TL olarak belirlemişken; İzmir’deki araç için ihale başlangıç bedelini ise, 135 bin TL olarak belirledi.