Editörün SeçtikleriEkonomi

Karşılıksız 3 bin TL için son günler yaklaşıyor! O banka anında hesaplara yatıracak…

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık hizmetleri veren kolu Enpara.com, karşılıksız 3.000 TL’ye kadar ödül sunuyor. Nakit ihtiyacı olanların kolayca dahil olup kazanmaya başlayabileceği kampanyada Enpara.com, tavsiyeleri ile Enpara.com Şirketim uygulamasını kullanmaya başlayan her işletme için tavsiye sahibi müşterilerine 100 TL ödül sunuyor.

Ayrıca tavsiye üzerine Enpara.com Şirketim kullanmaya başlayan işletmeler de kampanya dahilinde bankacılık masraflarını ödemiyor. Enpara.com tarafından sunulan kampanya dahilinde, Enpara.com müşterileri tanıdıkları işletmelerle sadece başvuru linkini paylaşarak toplamda 3.000 TL’ye kadar kazanabiliyor. Ayrıca Enpara.com Şirketim’de EFT, FAST, havale ücreti, POS ve kredi kartı aidatı da bulunmuyor. İşte detaylar…

ENPARA.COM’DAN 3.000 TL ÖDÜL KAMPANYASI

Enpara.com tarafından sunulan kampanya, 1 Ekim 2021 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Enpara.com cep şubesi üzerinden “Bizi tavsiye edin” adımına gelerek, “Tanıdığım işletmelere” seçeneğini seçmesi gerekiyor. Açılan ekranda oluşturulan özel Enpara.com Şirketim linkini “Paylaş” butonu üzerinden WhatsApp, SMS ya da e-posta yoluyla tanıdığı işletme sahiplerine ya da yetkililerine gönderenler, işletme yetkilisinin Enpara.com Şirketim’i link üzerinden kullanmaya başlaması durumunda 100 TL ödül kazanıyor. Her ay kazanılan ödül tutarları, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabına yatırılıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

1 Ekim 2021’den bu yana devam eden kampanya, 31 Aralık 2022’de sonlanacak. Kampanya dahilinde Enpara.com Şirketim’i tavsiye edenler, işletmenin Enpara.com Şirketim müşterisi olup ilk bir ay içinde Günlük hesap, Enpara.com POS ya da Enpara.com Şirketim Kredi Kartı’ndan herhangi birini kullanmaya başlaması durumunda 100 TL kazanıyor. Kampanya dahilinde tavsiye ile Enpara.com Şirketim müşterisi olabilecek işletme sayısı 30 ile sınırlı tutuluyor. Böylece katılımcılar, kampanya sonuna kadar 3.000 TL kazanç sağlayabiliyor.