Editörün SeçtikleriGündem

CEPTETEB kampanyasında dijital platform harcamalarına yüzde 50 hediye dönemi başladı!

Bankalar arasındaki kampanya rekabeti gün geçtikçe kızışıyor. Müşterilerini rakiplerine kaptırmak istemeyen bankalar, bu kapsamda yeni kampanya ve avantajlar sunarak müşterilerinin dikkatini çekmeye ve kendilerini tercih etmelerini sağlamaya çalışıyor. Bankalar arasındaki rekabet devam ederken, vatandaşlar da kendilerine en uygun fırsat ürün ve hizmetlerini değerlendiriyor. Bu kapsamda bir cazip kampanya teklifi de TEB’den geldi.

CEPTETEB’den dijital platform üyeliklerine yüzde 50 Bonus fırsatı sunuluyor. Ayrıca söz konusu kampanya dahilinde, CEPTETEB Kredi Kartlarına ise yıllık 360 TL’ye kadar Bonus fırsatı sunuluyor. TEB tarafından sunulan kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanya adımlarını takip ederek, belirtilen platformlara üyelik oluşturduklarında kazanmaya başlayabiliyor. İşte detaylar…

CEPTETEB YÜZDE 50 BONUS FIRSATI

TEB tarafından sunulan kampanya, 1 Şubat 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında sunuluyor. Kampanya App Store, Apple Music, iTunes, Netflix, Google Play, Microsoft Store, fizy, Spotify, Youtube Premium, Deezer, GoDaddy, LinkedIn, BluTV, Bein Connect, XBOX ve S Sport Plus üzerinden CEPTETEB Kredi Kartı ve CEPTETEB Dijital Kredi Kartı ile yapılacak olan harcamaları kapsıyor.

Operatörler üzerinden faturalandırılmış olan fizy üyeliklerinde yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmiyor ve kampanya, App Store ve Google Play veya fizy.com üzerinden fizy uygulamasında CEPTETEB Dijital Kredi Kartı tanımlanarak yapılan işlemlerde geçerli oluyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dahilinde bir müşteri aylık en fazla 30 TL ve kampanya süresince en fazla 360 TL tutarında Bonus hediyesi kazanabiliyor. Ayrıca CEPTETEB Kredi Kartı ile kampanya dahilinde yapılan harcamalar dönem içi işlemlere yansıdıktan sonraki 5 gün içinde ilgili CEPTETEB Kredi Kartı’na, dijital platform harcama tutarının yüzde 50’si kadar Bonus yansıtılıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin CEPTETEB Kredi Kartı’na ait kesilmiş son ekstrenin en az 4.000 TL olması gerekiyor.